Verkoopmakelaar Den Haag

Verkoopmakelaar Den Haag

Den Haag makelaar, makelaars Den Haag, verkoopmakelaar Den Haag

Meesters Makelaars, verkoopmakelaar in Den Haag is het aangewezen makelaarskantoor om u als verkoopmakelaar te helpen met de verkoop van een woning of een appartement in Den Haag. Dankzij up-to-date marktkennis en jarenlang investeren in goede relaties met andere makelaarskantoren, bieden wij onze klanten de beste kans voor de verkoop van hun woning. Van onze makelaars krijgt u een compleet verkoop advies voor de woning. Daarnaast komen wij met veel adviezen om uw woning zo goed mogelijk te presenteren en vervolgens te verkopen. De vraagprijs voor uw huis of appartement stellen wij in overleg vast. Meesters Makelaars adviseert u als verkoopmakelaar, u als klant bepaalt.

Huis verkopen Den Haag

Om uw huis of appartement te verkopen voor een aantrekkelijke prijs, zijn er een aantal punten, waar we aandacht aan moeten besteden.

De centrale vraag is ´Hoe presenteren wij uw woning zo aantrekkelijk mogelijk voor een goede snelle verkoop?’

Misschien heeft u wel een styliste nodig om de woningpresentatie van uw huis te verbeteren.

3D Makelaars

Wij hebben een professionele fotograaf in dienst, die mooie professionele foto’s en plattegronden kan maken. Wilt u het nog een stuk professioneler, dan is een video een optie. Meesters Makelaars beschikt ook over een Mattersport fototoestel waarmee we 3D foto’s kunnen maken. Hiermee is uw huis of appartement in no time verkocht.

  • Natuurlijk schrijven wij een prikkelende overtuigende presentatie tekst zowel in de Nederlandse en Engelse taal
  • Wij plaatsen uw woning op de bekende sociale media kanalen
  • Uw woning wordt natuurlijk op Funda gezet

Het bezichtigen

Bezichtigingen zijn een van de leukste dingen van het makelaar zijn. We helpen mensen met hun toekomst. Daarnaast kunnen onze makelaars bezichtigingen enthousiast begeleiden aan mogelijke kopers. Wij doen dit in principe 7 dagen per week, ook in de avonduren. Wij koppelen tot slot altijd terug hoe het precies is gegaan en wat voor indrukken er zijn opgedaan.

Onderhandelen

Onderhandelen over de prijs is een kunst op zich. De verkoopmakelaar en tevens eigenaar Ramon Meesters is een ervaren verkoopmakelaar, die al heel wat woningen verkocht heeft. Goed onderhandelen is daarom een 2e natuur voor hem. Ramon draagt zorg voor een soepel onderhandelingsproces, waarin het doel altijd het behalen van de beste koopsom is met de beste voorwaarden. Dat maakt hem de beste makelaar van Den Haag.

Koopakte

Hebben we succes en bent u verzekerd van uw droomwoning, dan starten wij met het opmaken van de concept koopakte. Deze koopakte nemen wij op kantoor uitgebreid met u door. Vervolgens heeft u alle tijd om vragen te stellen.

Koopovereenkomst gesloten en dan?

Meesters Makelaars checkt als laatste of er in de notariële akte en eindnota geen fouten staan en alles goed verwerkt is. Dan volgt nog de laatste inspectie van de woning en gaan we naar de notaris voor de sleuteloverdracht. De woning is van u. Alvast gefeliciteerd en succes met verbouwen. Dus wilt u uw huis te koop zetten in Den Haag, aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of op kantoor.

Interesse? Vraag online een offerte aan.

Blogs van Meesters Makelaars

  1. Wat is mijn huis waard
  2. De koopakte van uw nieuwe huis
  3. Wonen in Den Haag
  4. Hoe vind ik de beste makelaar in Den Haag?

Makelaar Den Haag

Meesters Makelaars werkt als makelaar door heel Den Haag. In de nu volgende wijken is hij tot nu toe echter het meest actief geweest: Scheveningen, Ypenburg, Vogelwijk, Bezuidenhout, Den Haag Centrum, Loosduinen, Houtwijk, Waldeck, Nieuw-Waldeck, Bohemen, Kijkduin, Meer en Bosch, Vroondaal, Madestein, Notenbuurt, Kraayenstein, Bloemenbuurt, Vruchtenbuurt, Benoordenhout

Taxatie woning

Meesters Makelaars uit Den Haag treedt ook op als onafhankelijk geregistreerd taxateur. Heeft u een taxatie van een huis nodig? Schakel dan Meesters Makelaars in.