Verkoopmakelaar Den Haag

Meesters Makelaars is hét aangewezen kantoor om u als verkoopmakelaar te helpen met de verkoop van een woning in Den Haag en omstreken. Dankzij up-to-date marktkennis en jarenlang investeren in goede relaties met andere makelaarskantoren, bieden wij onze klanten de beste kans voor de verkoop van hun woning. Van onze makelaars krijgt compleet verkoop advies voor woning. Daarnaast komen wij met veel adviezen om uw woning zo goed mogelijk te presenteren.  De vraagprijs voor uw huis of appartement stellen wij in overleg vast.

Huis verkopen

Om uw huis te verkopen voor een aantrekkelijke prijs, zijn er een aantal punten, waar we aandacht aan moeten besteden. De centrale vraag is ´Hoe presenteren wij uw woning zo aantrekkelijk mogelijk voor een goede snelle verkoop. Heeft u misschien een styliste nodig om u daarmee te helpen?

3D Makelaars

Wij hebben een professionele fotograaf in dienst, die mooie professionele foto’s en plattegronden kan maken. Wilt u het nog een stuk professioneler, dan is een video een optie. Meesters Makelaars beschikt ook over een Mattersport fototoestel waarmee we 3D foto’s kunnen maken. Hiermee is uw huis of appartement in no time verkocht.

  • Natuurlijk schrijven wij een prikkelende overtuigende presentatie tekst zowel in de Nederlandse en Engelse taal
  • Wij plaatsen uw woning op de bekende sociale media kanalen
  • Uw woning wordt natuurlijk op Funda gezet

Het bezichtigen

Bezichtigingen zijn een van de leuke dingen van het makelaar zijn. Je helpt mensen met hun toekomst. Daarnaast kunnen onze makelaars bezichtigingen enthousiast begeleiden aan  mogelijke kopers. Wij doen dit in principe 7 dagen per week, ook in de avonduren. Wij koppelen tot slot altijd terug hoe het precies is gegaan en wat voor indrukken er zijn opgedaan.

Onderhandelen

Onderhandelen over de prijs is een een kunst op zich. De verkoopmakelaar en tevens eigenaar Ramon Meesters is een ervaren verkoopmakelaar, die al heel wat woningen verkocht heeft. Goed onderhandelen is daarom een 2e natuur voor hem. Ramon draagt zorg voor een soepel onderhandelingsproces, waarin het doel altijd het behalen van de beste koopsom is.

Koopakte

Hebben we succes en bent u verzekerd van uw droomwoning, dan starten wij met het opmaken van de concept koopakte. Deze akte nemen wij op kantoor uitgebreid met u door. Vervolgens heeft u alle tijd om vragen te stellen.

Koopovereenkomst gesloten en dan?

Meesters Makelaars checkt als laatste of er in de notariële akte en eindnota of er geen fouten in staan en alles goed verwerkt is. Dan volgt nog de laatste inspectie van de woning en gaan we naar de notaris voor de sleuteloverdracht. De woning is van u. Alvast gefeliciteerd en succes met verbouwen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of op kantoor.

Interesse? Vraag online een offerte aan.