Beste makelaar Waldeck in Den Haag

18 januari 2023 | makelaar Den Haag | Ramon

Makelaar Waldeck Den Haag inhuren

makelaar Waldeck, Den Haag, Makelaar Den Haag

Makelaar Waldeck – Den Haag

Heeft u een gezin met kinderen? Dan is de wijk Waldeck in Den Haag misschien wel de plek om te gaan wonen voor u. Meesters Makelaars is een makelaar met veel ervaring in de wijk Waldeck. Wij zijn vaak zeer snel bekend met de echte juweeltjes in deze wijk. De wijk Waldeck ligt in de wijk Den Haag Zuid West en is gebouwd in de jaren 60-80. Er zijn goede openbare voorzieningen zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen, een bibliotheek en goed openbaar vervoer. Als extra bonus bent u vanuit deze week in 15 minuten op de fiets bij het strand.

Meer informatie over de wijk Waldeck

Waldeck is een wijk in Den Haag en onderdeel van het stadsdeel Loosduinen. De wijk Waldeck is rustig en groen en er staan verschillende typen woningen uit de jaren 60-80. Het zijn allemaal buurten met elk een zeer eigen karakter. Nieuw Waldeck is bijvoorbeeld een bloemkoolwijk met vele kronkelende wegen. Daarnaast heeft deze wijk veel pleintjes met water en groenstroken. Aan de noordkant van Waldeck bevindt zich een grote wand met vele woningen op de hoek van de Laan van Meerdervoort en de Ockenburghstraat. In de Haagse volksmond hebben deze woningen de bijnaam ‘de Chinese muur’. Er is veel natuur en recreatie in de buurt. Ter informatie u bent bijvoorbeeld zeer snel op Landgoed Ockenburg en de natuur- en recreatiegebieden Madestein en de Uithof. Kijkduin was jaren een rustige familie badplaats, waar je relatief goedkoop een drankje kon doen of lekker uit eten. De laatste jaren is er echter flink gebouwd en heeft de badplaats een flinke upgrade gekregen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de winkelcentra Savornin Lohmanplein ook wel de SAV genoemd of Waldeck. In deze centra zijn ook een paar modewinkels, luxe artikelen winkels en enige horeca.

MAKELAAR INSCHAKELEN

Huis verkopen Waldeck, Den Haag

Het hele verkooptraject van uw woning is bij de verkoopmakelaar van Meesters Makelaars in goede handen. De makelaar van Meesters Makelaars is een geboren Hagenees en heeft veel ervaring en kennis van de woningmarkt in Den Haag.

VBO makelaar Den Haag

Daarnaast kan Meesters Makelaars beschikken over de hele grote database van de VBO, een van de brancheverenigingen in makelaarsland. Meesters Makelaars is namelijk een VBO makelaar. Wij gaan bij een verkoop voor het beste resultaat. Dat betekent een meer dan goede verkoopopbrengst en een plezierige samenwerking met u als verkoper en de partij, die uw woning wilt gaan kopen. Meesters Makelaars ondersteunt u gedurende het gehele verkoopproces van uw woning. Dit betekent, dat wij u helpen met bezichtigingen. Aan het einde van de rit regelen wij het papierwerk en verzorgen we de sleuteloverdracht.

Huis kopen Waldeck Den Haag

Als Haagse makelaar hebben wij een groot netwerk in Den Haag. Wij weten daarom al voordat een huis werkelijk te koop staat in Waldeck, Den Haag dat de desbetreffende woning in de verkoop gaat. Deze informatievoorsprong delen wij graag met onze klanten. Als u echt op zoek bent naar een huis in Waldeck, Den Haag dan zetten wij naast ons zelf ook ons netwerk in om u te helpen aan een droomwoning.

Aankoopmakelaar Den Haag

Stuit u al op een geschikte woning? Neem dan contact op met Meesters Makelaars. Wij gaan graag als aankoopmakelaar met u mee om bijvoorbeeld te helpen met de onderhandelingen met de tegenpartij. De aankoopmakelaar start de onderhandelingen op basis van zijn of haar professioneel oogpunt. Jouw aankoopmakelaar kijkt zonder emotie naar het huis. Dit voorkomt, dat u te veel gaat betalen. De aankoopmakelaar kan indien nodig een ‘bouwkundige keuring’ voorstellen en zorgen voor de uitvoering daarvan.

 

woning taxatie, makelaar Waldeck, Den Haag

 

Wat is mijn huis waard – Woning taxatie of waarde bepaling?

Meesters Makelaars is een expert in woning taxatie. Ramon Meesters is een onafhankelijk en geregistreerd taxateur. Een huis taxatie kost geld en is een uitgebreid proces. Zo’n taxatie doet u, als het echt noodzakelijk is zoals bijvoorbeeld voor het afsluiten van een hypotheek. De hypotheekverstrekker wil dan een onafhankelijke waardebepaling van de woning. Op basis daarvan bepalen zij mede hoeveel hypotheek ze hiervoor gaan verstrekken.  Een iets simpelere vorm is de waardebepaling. Deze zou u kunnen aanvragen als u een verkoop van de woning of het appartement overweegt. Dus heeft u een woning taxatie nodig? Neem dan contact op met Meesters Makelaars.

 

OFFERTE AANVRAGEN

Andere stadsdelen waar Meesters Makelaars actief is