Makelaar Bezuidenhout inschakelen

6 oktober 2021 | makelaar Den Haag | Ramon

Huis te koop – Bezuidenhout in Den Haag

huis te koop Vogelwijk Den Haag, makelaar Den Haag

Makelaar Bezuidenhout

Ramon Meesters is uw makelaar voor de wijk Bezuidenhout in Den Haag. Meesters Makelaars gevestigd in Den Haag heeft een ruime ervaring met het verkopen en aankopen van woningen in Bezuidenhout in Den Haag. Dit geldt zowel voor rijtjeshuizen, appartementen en luxe vrijstaande huizen. Meesters Makelaars is zelf gevestigd in het centrum van Den Haag, maar wij zijn werkzaam in heel Den Haag en omstreken.

MAKELAAR INSCHAKELEN

Huis verkopen Bezuidenhout

Het hele verkooptraject van uw woning is bij Meesters Makelaars in goede handen. De makelaar van Meesters Makelaars is een geboren Hagenees en heeft veel ervaring en kennis van de woningmarkt in Den Haag. Daarnaast kan Meesters Makelaars, omdat hij een VBO makelaar is, beschikken over de hele grote database van de VBO.

VBO makelaar Den Haag

De VBO is een van de brancheverenigingen in makelaarsland. Meesters Makelaars is een zeer ervaren verkoopmakelaar en gaat bij een verkoop voor het beste resultaat. Dat betekent een meer dan goede verkoopopbrengst en een plezierige samenwerking met u als verkoper en de partij, die uw woning wilt gaan kopen. Meesters Makelaars ondersteunt u gedurende het gehele verkoopproces van uw woning. Dit betekent, dat wij u helpen met bezichtigingen. Aan het einde van de rit regelen wij het papierwerk en verzorgen we de sleuteloverdracht.

Huis kopen met behulp van een makelaar in Bezuidenhout Den Haag

Als Haagse makelaar hebben wij een groot netwerk. Wij weten daarom al voordat een huis werkelijk te koop staat in Bezuidenhout, dat de desbetreffende woning in de verkoop gaat. Deze informatievoorsprong delen wij graag met onze klanten. Als u echt op zoek bent naar een huis in Bezuidenhout in Den Haag, dan zetten wij naast ons zelf ook ons netwerk in Den Haag in om u te helpen aan droomwoning.

Huis kopen in Den Haag – Huis verkopen Den Haag

Stuit u al op een geschikte woning in Den Haag? Neem dan contact op met Meesters Makelaars. Wij gaan graag met u mee om bijvoorbeeld te helpen met de onderhandelingen met de tegenpartij. De verkoopmakelaar start de onderhandelingen op basis van zijn of haar professioneel oogpunt. Uw verkoopmakelaar kijkt zonder emotie naar het huis. Dit voorkomt, dat u te veel gaat betalen. De aankoopmakelaar kan indien nodig een ‘bouwkundige keuring’ voorstellen en zorgen voor de uitvoering daarvan.

Wat is mijn huis waard – Woning taxatie of waarde bepaling?

Meesters Makelaars is een expert in woning taxatie. Ramon Meesters is een onafhankelijk en geregistreerd taxateur. Een woning taxatie kost geld en is een uitgebreid proces. Zo’n taxatie doe je, als het echt noodzakelijk is zoals bijvoorbeeld voor het afsluiten van een hypotheek.

Taxatie woning

De hypotheekverstrekker wil dan een onafhankelijke waardebepaling van de woning. Op basis daarvan bepalen zij mede hoeveel hypotheek ze hiervoor gaan verstrekken. Een iets simpelere vorm is de waardebepaling. Deze zou je kunnen aanvragen als je een verkoop van de woning of het appartement overweegt.

 

MAKELAAR INSCHAKELEN