Vroondaal Den Haag – wonen op chique

14 mei 2022 | makelaar Den Haag | Ramon

Nog mooier wonen in Vroondaal Den Haag

Aan de Zuidwest kant van Den Haag in de wijken Madestein en Vroondaal wordt het nog mooier wonen. Er is namelijk positief nieuws voor bewoners van de Haagse wijken Madestein en Vroondaal. Want Landschapspark/recreatiegebied Madestein wordt grootschalig opgeknapt. Dat betekent dat het woonklimaat daar nog prettiger wordt en de waardes van koopwoningen dus zullen stijgen.

Madestein en Vroondaal – wonen in de stad maar toch ook veel groen en water om je heen

De gemeentelijke opknapplannen zullen leiden tot een gevarieerd park, die voortborduurt op de al bestaande kwaliteiten van meertje, riet, paden, recreatie, strandje. Men gaat de wandel en jogging routes zo aanpassen dat je een  ‘Rondje plas’ kan doen met minimaal zicht op de omliggende woonwijken. Ofwel, je waant je in de natuur. Er wordt gevarieerd met plekjes met weids uitzicht over de plas en wat meer besloten hoekjes, met mooie doorkijkjes over water en de natuur.

Inspraak omwonenden

Het voorgestelde  ontwerp is nog in een pril stadium, waarin omwonenden worden gevraagd om hun mening. Duidelijk is dat de burgemeester en wethouders van Den Haag het belang onderkennen van de upgrade en er zich voor inspannen om de verbeteringen door te voeren.

Makelaar inschakelen

Ramon Meesters is secretaris bij  ‘Commissie Loosduinen’. In die rol wordt hij als een van de eersten geïnformeerd over opknapprojecten in stadsdeel Loosduinen van Den Haag.

Verkoopmakelaar Den Haag

Woont u in Vroondaal of Madestein en overweegt u uw woning te verkopen? Wellicht is Ramon Meesters dan de beste makelaar voor u? Ramon wil u graag leren kennen! Ook als u in deze wijken in Den Haag een huis wilt kopen, staan wij u graag terzijde. Dus maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij u aan de keukentafel.

Andere blogs van Meesters Makelaars