Makelaar Ypenburg inhuren om een huis te kopen

6 oktober 2021 | makelaar Den Haag | Ramon

Makelaar Ypenburg

makelaar Ypenburg, makelaar Den Haag

Ypenburg is in vergelijking met de rest van Den Haag een van de nieuwere wijken, waar vele mooie moderne woningen te vinden zijn. Meesters Makelaars heeft inmiddels een ruime ervaring met het verkopen en aankopen van woningen in Ypenburg, Den Haag. Dit geldt zowel voor rijtjeshuizen, appartementen en luxe vrijstaande huizen. Meesters Makelaars is zelf gevestigd in het centrum van Den Haag, maar wij zijn werkzaam in heel Den Haag en omstreken.

 

Makelaar inschakelen

 

Huis verkopen door een makelaar in Ypenburg

Het hele verkooptraject van uw woning is bij Meesters Makelaars in goede handen. De makelaar van Meesters Makelaars is een geboren Hagenees en heeft veel ervaring en kennis van de woningmarkt in Den Haag.

VBO makelaar Den Haag

Daarnaast kan Meesters Makelaars beschikken over de hele grote database van de VBO, een van de brancheverenigingen in makelaarsland. Meesters Makelaars is namelijk een VBO makelaar.

Verkoopmakelaar Den Haag

Meesters Makelaars gaat bij een verkoop voor het beste resultaat. Dat betekent een meer dan goede verkoopopbrengst en een plezierige samenwerking met u als verkoper en de partij, die uw woning wilt gaan kopen. Meesters Makelaars ondersteunt u gedurende het gehele verkoopproces van uw woning. Dit betekent, dat wij u helpen met bezichtigingen. Aan het einde van de rit regelen wij het papierwerk en verzorgen we de sleuteloverdracht.

Huis kopen Ypenburg

Als Haagse makelaar hebben wij een groot netwerk in Den Haag. Wij weten daarom al voordat een huis werkelijk te koop staat in Ypenburg, dat de desbetreffende woning in de verkoop gaat. Deze informatievoorsprong delen wij graag met onze klanten. Als u echt op zoek bent naar een huis in Ypenburg Den Haag, dan zetten wij naast ons zelf ook ons Haagse netwerk in om u te helpen aan droomwoning.

Makelaar Ypenburg

Stuit u al op een geschikte woning in Ypenburg? Neem dan contact op met de aankoopmakelaar van Meesters Makelaars. Wij gaan graag met u mee om bijvoorbeeld te helpen met de onderhandelingen met de tegenpartij. De aankoopmakelaar start de onderhandelingen op basis van zijn of haar professioneel oogpunt. Uw aankoopmakelaar kijkt zonder emotie naar het huis. Dit voorkomt, dat u te veel gaat betalen. De aankoopmakelaar kan indien nodig een ‘bouwkundige keuring’ voorstellen en zorgen voor de uitvoering daarvan.

Wat is mijn huis waard – Woning taxatie of waarde bepaling?

Meesters Makelaars uit Den Haag is een expert in woning taxatie. Ramon Meesters is een onafhankelijk en geregistreerd taxateur. Een huis taxatie kost geld en is een uitgebreid proces. Zo’n taxatie doe je, als het echt noodzakelijk is zoals bijvoorbeeld voor het afsluiten van een hypotheek. De hypotheekverstrekker wil dan een onafhankelijke waardebepaling van de woning. Op basis daarvan bepalen zij mede hoeveel hypotheek ze hiervoor gaan verstrekken.  Een iets simpelere vorm is de waardebepaling. Deze zou je kunnen aanvragen als je een verkoop van de woning of het appartement overweegt.

 

OFFERTE AANVRAGEN

Andere stadsdelen waar Meesters Makelaars actief is