Aankoopmakelaar

Meesters Makelaars heeft jaren ervaring als aankoopmakelaar en is hét aangewezen kantoor op u bij te staan met de aankoop van uw droomhuis. Meesters Makelaars is altijd als eerst op de hoogte van belangrijke zaken binnen de woningmarkt. Hierdoor kunnen wij u optimaal bijstaan met de aankoop van uw woning.

Verkoopmakelaar

Meesters Makelaars heeft jaren ervaring als verkoopmakelaar en is hét aangewezen kantoor om u bij te staan met de verkoop van uw woning. Door de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten te houden en betrokken te zijn bij onze omgeving, zijn wij altijd als eerst op de hoogte van belangrijke zaken binnen de woningmarkt. Hierdoor kunnen wij u optimaal bijstaan met de verkoop van uw woning. Wij staan u graag bij met de verkoop van uw woning in zowel Den Haag als Bergen op Zoom.

Verhuurmakelaar

Meesters Makelaars heeft jaren ervaring als verhuurmakelaar en is hét aangewezen kantoor om u bij te staan met de verhuur van uw woning. Door de ontwikkelingen in de markt nauw in de gaten te houden en betrokken te zijn bij onze omgeving, zijn wij altijd als eerst op de hoogte van belangrijke zaken binnen de woningmarkt. Hierdoor kunnen wij u optimaal bijstaan met de verhuur van uw woning. Wij staan u graag bij met de verhuur van uw woning in zowel Den Haag als Bergen op Zoom.

Taxaties

Heeft u een taxatierapport nodig voor de aankoop van een nieuwe woning? Of een rapport met de waarde van uw huidige woning voor bijvoorbeeld een aanpassing van uw hypotheek of voor het verkrijgen van een overbruggingskrediet? Meesters Makelaars is een officieel erkend taxateur in Den Haag en aangesloten bij het landelijke register van taxateurs, het NRVT. De gedegen rapporten van Meesters Makelaars worden geleverd met het het NWWI-keurmerk, een noodzakelijke vereiste van banken om de inhoud van het rapport in overweging te nemen.