Aankoopmakelaar

Meesters Makelaars is hét aangewezen kantoor om u bij te staan met de verkoop van uw woning. Onze uitstekende referenties zijn het bewijs van onze kwaliteit. Overweegt u om uw woning te verkopen? Vraag dan online een offerte bij ons aan.

Verkoopmakelaar

Meesters Makelaars is hét aangewezen kantoor om u te helpen met de aankoop van een woning in Den Haag en omstreken. Dankzij up-to-date marktkennis en jarenlang investeren in goede relaties met andere makelaarskantoren, bieden wij onze klanten de beste kans voor de aankoop van een droomwoning. Interesse? Vraag online een offerte aan.

Taxaties

Heeft u een taxatierapport nodig voor de aankoop van een nieuwe woning? Of een rapport met de waarde van uw huidige woning voor bijvoorbeeld een aanpassing van uw hypotheek of voor het verkrijgen van een overbruggingskrediet? Meesters Makelaars is een officieel erkend taxateur in Den Haag en aangesloten bij het landelijke register van taxateurs, het NRVT. De gedegen rapporten van Meesters Makelaars worden geleverd met het het NWWI-keurmerk, een noodzakelijke vereiste van banken om de inhoud van het rapport in overweging te nemen.

Media

Wilt u zelf uw woning verkopen, maar heeft u behoefte aan hulp bij het ontwikkelen van uw verkooppresentatie? Dat kan. De mooiste foto’s van uw woning worden gemaakt door Meesters Makelaars. Dat komt omdat we altijd blijven investeren in de beste camera’s, bijpassende objectieven en we ook blijven investeren in het vakmanschap van onze fotografen. De nieuwste aanwinst is onze Matterportcamera, waarmee we kraakheldere 3D-foto’s kunnen maken. Meesters maakt ook 3D-plattegronden van uw woning.