Huis te koop Vogelwijk

6 oktober 2021 | makelaar Den Haag | Ramon

Huis te koop – Vogelwijk in Den Haag

huis te koop Vogelwijk Den Haag, makelaar Den Haag

Meesters Makelaars gevestigd in Den Haag heeft een ruime ervaring met het verkopen en aankopen van woningen in de Vogelwijk in Den Haag. Dit geldt zowel voor rijtjeshuizen, appartementen en luxe vrijstaande huizen. Meesters Makelaars is zelf gevestigd in het centrum van Den Haag, maar wij zijn werkzaam in heel Den Haag en omstreken. Dus als u uw huis in de Vogelwijk in Den Haag te koop wilt zetten, neem dan contact op met uw verkoopmakelaar Meesters Makelaars.

 

MAKELAAR INSCHAKELEN

 

Huis in de Vogelwijk verkopen

Het hele verkooptraject van uw woning is bij Meesters Makelaars in goede handen. Ook als u een huis te koop wilt zetten in de Vogelwijk in Den Haag, dan bent u bij Meesters Makelaars in vertrouwde handen. De makelaar van Meesters Makelaars is een geboren Hagenees en heeft als Haagse makelaar veel ervaring en kennis van de woningmarkt in Den Haag.

VBO makelaar Den Haag

Daarnaast kan Meesters Makelaars beschikken over de hele grote database van de VBO, een van de brancheverenigingen in makelaarsland. Meesters Makelaars is namelijk een VBO makelaar.

Huis te koop Vogelwijk Den Haag

Meesters Makelaars uit Den Haag gaat bij een verkoop voor het beste resultaat. Dat betekent een meer dan goede verkoopopbrengst en een plezierige samenwerking met u als verkoper en de partij, die uw woning wilt gaan kopen. Meesters Makelaars ondersteunt u gedurende het gehele verkoopproces van uw woning. Dit betekent, dat wij u helpen met bezichtigingen. Aan het einde van de rit regelen wij het papierwerk en verzorgen we de sleuteloverdracht.

Huis kopen Vogelwijk Den Haag

Als makelaar hebben wij een groot netwerk in geheel Den Haag. Wij weten daarom al voordat een huis werkelijk te koop staat in de Vogelwijk in Den Haag, dat de desbetreffende woning in de verkoop gaat. Deze informatievoorsprong delen wij graag met onze klanten. Als u echt op zoek bent naar een huis in de Vogelwijk, dan zetten wij naast ons zelf ook ons netwerk in om u te helpen aan droomwoning. Stuit u al op een geschikte woning? Neem dan contact op met Meesters Makelaars en voordat u het weet, heeft u een prachtig huis gekocht in de Vogelwijk. Wij gaan graag met u mee om bijvoorbeeld te helpen met de onderhandelingen met de tegenpartij. De verkoopmakelaar start de onderhandelingen op basis van zijn of haar professioneel oogpunt. Jouw verkoopmakelaar kijkt zonder emotie naar het huis. Dit voorkomt, dat je te veel gaat betalen. De aankoopmakelaar kan indien nodig een ‘bouwkundige keuring’ voorstellen en zorgen voor de uitvoering daarvan.

Wat is mijn huis waard – Woning taxatie of waarde bepaling?

Meesters Makelaars is een expert in woning taxatie. Ramon Meesters is een onafhankelijk en geregistreerd taxateur. Een woning taxatie kost geld en is een uitgebreid proces. Zo’n taxatie doet u, als het echt noodzakelijk is zoals bijvoorbeeld voor het afsluiten van een hypotheek. De hypotheekverstrekker wil dan een onafhankelijke waardebepaling van de woning. Op basis daarvan bepalen zij mede hoeveel hypotheek ze hiervoor gaan verstrekken.  Een iets simpelere vorm is de waardebepaling. Deze zou u kunnen aanvragen als u een verkoop van de woning of van een appartement overweegt.

 

MAKELAAR INSCHAKELEN

  1. Makelaar Bezuidenhout inschakelen
  2. Makelaar Benoordenhout inschakelen
  3. Een makelaar voor Ypenburg, Den Haag inschakelen
  4. Makelaar Kijkduin Den Haag inschakelen
  5. Makelaar Scheveningen inhuren
  6. Makelaar Waldeck inhuren