Makelaar Scheveningen inhuren om huis te kopen

6 oktober 2021 | makelaar Den Haag | Ramon

Huis verkopen of kopen in Scheveningen

makelaar Scheveningen

Makelaar Scheveningen

Meesters Makelaars heeft een ruime ervaring met het verkopen en aankopen van woningen in Scheveningen. Dit geldt zowel voor rijtjeshuizen, appartementen en luxe vrijstaande huizen. Meesters Makelaars is zelf gevestigd in het centrum van Den Haag, maar wij zijn werkzaam in heel Den Haag inclusief Scheveningen.

 

MAKELAAR INSCHAKELEN

Wonen in Scheveningen

Scheveningen is een populaire badplaats in Nederland, gelegen aan de kust van de provincie Zuid-Holland. Afhankelijk van uw wensen en budget zijn er verscheidene opties om te wonen in Scheveningen.

U kunt een woning huren, maar als u een woning kunt kopen in Scheveningen, moet u het doen! Er zijn diverse makelaars, die woningen te koop aanbieden in Scheveningen. De prijzen van koopwoningen kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte, locatie en staat van onderhoud. Het is verstandig om een onafhankelijke taxatie te laten uitvoeren voordat je een woning koopt. Zo bent u er altijd zeker van, dat u nooit teveel betaalt.

Huis verkopen Scheveningen

Het hele verkooptraject van uw woning is bij Meesters Makelaars in goede handen. De makelaar van Meesters Makelaars is een geboren Hagenees en heeft veel ervaring en kennis van de Scheveningse woningmarkt. Daarnaast kan Meesters Makelaars beschikken over de hele grote database van de VBO, een van de brancheverenigingen in makelaarsland.

Makelaar Scheveningen

Meesters Makelaars gaat bij een verkoop voor het beste resultaat. Dat betekent een meer dan goede verkoopopbrengst tegen de best mogelijke voorwaarden. Wij zetten in op een plezierige samenwerking met u als verkoper en de partij, die uw woning wilt gaan kopen. Meesters Makelaars ondersteunt u gedurende het gehele verkoopproces van uw woning. Dit betekent, dat wij u helpen met bezichtigingen. Aan het einde van de rit regelen wij het papierwerk en verzorgen we de sleuteloverdracht.

Huis kopen Scheveningen

Als Haagse makelaar hebben wij een groot netwerk in Den Haag en Scheveningen. Wij weten daarom al voordat een huis werkelijk te koop staat in Scheveningen, dat de desbetreffende woning in de verkoop gaat. Deze informatievoorsprong delen wij graag met onze klanten. Als u echt op zoek bent naar een huis in Scheveningen, dan zetten wij naast ons zelf ook ons netwerk in om u te helpen aan een droomwoning. Stuit u al op een geschikte woning? Neem dan contact op met Meesters Makelaars. Wij gaan graag met u mee om bijvoorbeeld te helpen met de onderhandelingen met de tegenpartij. De verkoopmakelaar start de onderhandelingen op basis van zijn of haar professioneel oogpunt. Jouw verkoopmakelaar kijkt zonder emotie naar het huis. Dit voorkomt, dat je te veel gaat betalen. De aankoopmakelaar kan indien nodig een ‘bouwkundige keuring’ voorstellen en zorgen voor de uitvoering daarvan.

Wat is mijn huis waard – Woning taxatie of waarde bepaling?

Meesters Makelaars uit Den Haag is een expert in woning taxatie. Ramon Meesters is een onafhankelijk en geregistreerd taxateur. Een huis taxatie kost geld en is een uitgebreid proces. Zo’n taxatie doe je, als het echt noodzakelijk is zoals bijvoorbeeld voor het afsluiten van een hypotheek. De hypotheekverstrekker wil dan een onafhankelijke waardebepaling van de woning. Op basis daarvan bepalen zij mede hoeveel hypotheek ze hiervoor gaan verstrekken. Een iets simpelere vorm is de waardebepaling. Deze zou je kunnen aanvragen als je een verkoop van de woning of het appartement overweegt.

 

MAKELAAR INSCHAKELEN