Matterport

Virtual Reality rondleiding

COVID-proof een woning bezichtigen? Meesters Makelaars komt aardig dicht in de buurt door toepassing van hightech en innovatieve manieren van het presenteren van te koop staande woningen. In eigen beheer biedt Meesters Makelaars haar klanten de allernieuwste manier van online bezichtiging van woningen aan; MATTERPORT Virtual Reality.  Met deze technologische revolutie kunt u woningen bezichtigen alsof u in de woning zelf rondloopt.

Klik HIER voor een voorbeeld naar onze showcase.

Matterport Virtual Reality

Doordat Meesters Makelaars de beschikking heeft over de beste camera (in eigendom) en gekwalificeerd personeel, kan Meesters u tegen geringe kosten een woningpresentatie aanbieden, die andere makelaars extern en dus duurder moeten inkopen. 1 Beeld zegt meer dan 1.000 woorden is een welbekend gezegde. Met een Matterport 3D visualisatie van Meesters Makelaars schieten woorden tekort.

Virtual Reality tour

Wilt u uw woning verkopen onder optimale omstandigheden? Een Virtual Reality tour van Meesters Makelaars leiden tot serieuzere kijkers en een kortere bezichtiging op locatie; de woning is immers van te voren perfect in beeld gebracht met alle positieve en minder positieve visuele eigenschappen. De kijkers zullen door ‘het feest der herkenning’ ook sneller overgaan tot de belangrijkste slotvraag van iedere werkelijk in de woning geïnteresseerde koper… “Heeft u overlast van uw buren?” Dan weet u, dat de woning zélf door de kijker positief wordt gewaardeerd. De deal is nabij!

Meesters Makelaars biedt haar klanten de Virtual Reality ‘Matterport experience’ tegen kostprijs aan (bijna gratis dus). Wilt u uw woning effectief te koop aanbieden door een makelaar met uitstekende referenties (google referentielink) die gebruik maakt van innovatieve en bewezen succesvolle technologieën? Neem dan contact op met Meesters Makelaars. Want ook wij staan open voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.