Aankoopmakelaar Den Haag

Aankoopmakelaar in Den Haag

Heeft u een aankoopmakelaar in Den Haag nodig? Meesters Makelaars uit Den Haag is hét aangewezen makelaarskantoor om u als aankoopmakelaar bij te staan bij de aankoop van uw woning. Onze uitstekende referenties zijn het bewijs van onze kwaliteit. Overweegt u om een woning of een appartement bij de beste makelaar in Den Haag te kopen? Vraag dan online een offerte bij ons aan.

De rol van de aankoopmakelaar

Naast het helpen met uw keuze voor een nieuwe goede woning voor u, beschermen wij u ook als aankoopmakelaar. Dit doen wij door uw mogelijke potentiële nieuwe woning objectief te benaderen. Bij ons spelen er geen emoties mee. Dat zorgt ervoor, dat u niet teveel gaat betalen voor een nieuwe woning. Wij stellen u op de hoogte van de geschiedenis van de woning. Ook zijn wij vaak bekend met de toekomst van de buurt en eventuele bestemmingsplannen. De woningmarkt is voortdurend in beweging en de ontwikkelingen gaan razend snel. Als VBO makelaar hebben we dan ook de verplichting om ons elk jaar bij te laten scholen en op de hoogte te raken en te blijven van relevante wetgeving.

Veel kennis en ervaring als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar zijn wij vaak als eerste op de hoogte als er in Den Haag een interessant huis op de markt gaat komen. Deze informatie delen wij natuurlijk als eerste met onze klanten, die op zoek naar een mooie nieuwe stek in Den Haag. Dat kan een groot voordeel zijn, als u de woning ook echt wil hebben. Wij als aankoopmakelaar zorgen ervoor, dat u er op tijd bij bent. Bij Meesters Makelaars zijn we dagelijks bezig met woningen en het zoeken van een nieuwe mogelijke eigenaar. Wij hebben daar dan ook zeer veel ervaring mee. Wij laten u natuurlijk als eerste profiteren van al deze kennis en ervaring. Het scheelt u desalniettemin een hoop tijd en energie, als u Meesters Makelaars als aankoopmakelaar in Den Haag in de arm neemt.

Aankoopmakelaar Den Haag – onze taken

Heeft u eenmaal een huis of een appartement op het oog, dan gaan wij voor u aan de slag. Wij kijken bijvoorbeeld naar zaken zoals:

 • Ontbindende voorwaarden
 • (Boete) clausules
 • Overige bepalingen
 • Concept aktes

Indien nodig of gewenst lichten wij dit soort zaken toe aan de verkopende partij.

Prijs

De prijs, die u zal moeten gaan betalen voor u nieuwe woning of  appartement is vanzelfsprekend een belangrijke factor. Als aankoopmakelaar doen wij de onderhandelingen voor u. Wij bepalen in overleg met u een strategie en de hoogte van de biedingen. Wij hebben hierin een adviserende rol. Uw stem hierin is de doorslaggevende factor.

Waarom kiezen voor een aankoopmakelaar in Den Haag?

Het kopen van een huis is in de eerste plaats ontzettend leuk. Echter voor een hoop mensen is het ook een hele spannende aangelegenheid. Het is namelijk een stevige investering. Daarnaast moet u met veel dingen rekening houden. Er is ook veel informatie op het internet te vinden. Toch is het aan te raden om een professionele aankoopmakelaar in te huren. De aankoopmakelaar heeft zeer waarschijnlijk al tientallen mensen bijgestaan bij het kopen van een woning. Deze aankoopmakelaar weet, waar hij of zij op moet letten. Daarnaast is de woningmarkt met name in de Randstad, dus ook in Den Haag behoorlijk overspannen. De aankoopmakelaar weet hoe te handelen in deze markt. Maar wat doet een aankoopmakelaar nu precies?

De taken van een aankoopmakelaar in Den Haag

De aankoopmakelaar helpt en ondersteunt u bij het vinden en kopen van een goede woning in Den Haag. De Haagse aankoopmakelaar kent de lokale woningmarkt op zijn duimpje. Hij of zij weet wat het huidige aanbod is, maar hoort vaak ook welke huizen er op korte termijn in de verkoop terecht komen. Als koper zit u daarom dicht bij het vuur door de informatievoorsprong, die de aankoopmakelaar vaak heeft. Dit is een niet te onderschatten voordeel, zeker als u een woning of appartement wilt aankopen in een regio, die zeer gewild is.

Huis kopen in Den Haag

De aankoopmakelaar helpt u van begin tot eind met de aankoop van een huis. Hij of zij ondersteunt u en uw naasten vanaf het zoeken naar een woning tot en met de officiële sleuteloverdracht. Tegenwoordig is flexibiliteit de maatstaf. U kunt er vaak voor kiezen om een deel van het aankoopproces in eigen hand te houden. Gaat u graag zelf op zoek naar een  geschikte woning, maar laat u het onderhandelen graag over aan uw aankoopmakelaar. Dat kan allemaal! Spreek van te voren alles goed door met uw aankoopmakelaar. Op die manier weet u goed, wat u aan elkaar heeft.

Kosten van de aankoopmakelaar

De kosten voor een aankoopmakelaar verschilt per makelaar. Vaak is de te betalen vergoeding een bepaald bedrag. Er zijn echter ook aankoopmakelaars, die uitgaan van een percentage van de aankoop prijs. Hoe hoger de aankoopprijs, hoe meer courtage de makelaar verdient. Vraag om die redenen meerdere offertes bij aankoopmakelaars op. Dat is de enige manier om de aankoopmakelaars goed met elkaar te vergelijken. Let ook goed of de courtage inclusief of exclusief 21 % BTW is.

Voordelen ondersteuning aankoopmakelaar

 • De aankoopmakelaar weet vaak als aller eerste of bepaalde huizen op de markt komen. Op die wijze weet u dus ook of uw favoriete woning of een woning in een specifieke straat of wijk binnenkort te koop staat.
 • De aankoopmakelaar is de expert aan uw zijde. Hij of zij houdt u als het goed is met beide benen op de grond. U haalt verder voordeel uit de kennis en ervaring van de aankoopmakelaar. Een makelaar is dagelijks bezig met de aankoop en verkoop van woningen. Voor u is het vaak nieuw.
 • Door een aankoopmakelaar in te schakelen, krijgt u een objectieve mening over een woning. Dat is vaak fijn als u een woning heel graag wilt. De aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij dit proces. Dit komt de onderhandelingen over de prijs ten goede.
 • De aankoopmakelaar van Meesters Makelaars bespaart u ontzettend veel tijd, energie en regelwerk.

Zijn er ook nadelen aan een aankoopmakelaar?

 • U heeft geen direct contact met de verkopende partij. U weet zo niet of alles uit de onderhandelingen wordt gehaald wat mogelijk is. Bijna alle makelaars behoren tot de VBO of de NVM. Dat zijn brancheverenigingen, die hoge kwaliteitseisen stellen aan de aangesloten makelaars. De makelaar is er voor u en doet alles wat in zijn macht ligt voor de juiste prijs.

De aankoopmakelaar maakt u het leven makkelijker

Het zoeken en vinden van een nieuw huis of appartement is een intensieve speurtocht. Wat voor woning past er bij u en waar wilt u graag gaan wonen? Hoe zit het financieel precies? Meesters Makelaars is een klein makelaarskantoor, waar veel persoonlijke aandacht de norm is. Wij zijn alleen maar gefocust op Den Haag en kennen heel Den Haag zeer goed. Daarom is Meesters Makelaars de geschikte aankoopmakelaar in Den Haag voor u. Vraag een offerte aan bij Meesters Makelaars, als u een huis wilt kopen in Den Haag.

Makelaar Den Haag

Meesters Makelaars is met recht een Haagse makelaar. Ramon Meesters heeft zeer veel kennis van de woningmarkt in Den Haag. Deze ras Hagenees zit daarnaast ook in twee bewonerscommissies. Deze extra kennis zet hij graag in voor zijn klanten om ook voor hen de ideale koopwoning te vinden en te kopen. Meesters Makelaars werkt als makelaar door heel Den Haag. In de nu volgende wijken is hij tot nu toe echter het meest actief geweest: Scheveningen, Ypenburg, Vogelwijk, Bezuidenhout, Den Haag Centrum, Loosduinen, Houtwijk, Waldeck, Nieuw-Waldeck, Bohemen, Kijkduin, Meer en Bosch, Vroondaal, Madestein, Notenbuurt, Kraayenstein, Bloemenbuurt, Vruchtenbuurt, Benoordenhout.

Taxatie huis

Wilt u uiteindelijk een huis kopen? Dan heeft u bijvoorbeeld voor de hypotheekverstrekker een taxatie rapport van uw woning nodig. Meesters Makelaars kan als onafhankelijk geregistreerd taxateur de taxatie van uw woning op zich nemen.

Blogs van Meesters Makelaars

 1. Loosduinen bij Den Haag – prettig wonen vlak bij zee
 2. VBO makelaar inschakelen in Den Haag
 3. 11 tips om uw huis te verkopen
 4. Huis kopen in Den Haag – voor elk wat wils

Mattersport Showcase

Bekijk ook eens onze Mattersport Showcase. Dit is een nieuwe unieke manier om een woning online vast te leggen. Kijk wat er allemaal mogelijk is met een Mattersport camera.