Makelaar Kijkduin Den Haag inschakelen

6 oktober 2021 | Tips | Ramon

Makelaar Kijkduin Den Haag inhuren

makelaar Kijkduin, makelaar Den Haag

Meesters Makelaars heeft een ruime ervaring met het verkopen en aankopen van woningen in Kijkduin. Dit geldt zowel voor rijtjeshuizen, appartementen en luxe vrijstaande huizen. Zeker de laatste jaren en ook nog wel de komende jaren is er in dit deel van Den Haag veel nieuwbouw bijgekomen. Meesters Makelaars is zelf gevestigd in het centrum van Den Haag, maar wij zijn werkzaam in heel Den Haag en omstreken.

 

MAKELAAR INSCHAKELEN

 

Huis verkopen Kijkduin

Het hele verkooptraject van uw woning is bij Meesters Makelaars in goede handen. De makelaar van Meesters Makelaars is een geboren Hagenees en heeft veel ervaring en kennis van de woningmarkt in Den Haag. Daarnaast kan Meesters Makelaars beschikken over de hele grote database van de VBO, een van de brancheverenigingen in makelaarsland. Meesters Makelaars gaat bij een verkoop voor het beste resultaat. Dat betekent een meer dan goede verkoopopbrengst & een plezierige samenwerking met u als verkoper en de partij, die uw woning wilt gaan kopen. Meesters Makelaars ondersteunt u gedurende het gehele verkoopproces van uw woning. Dit betekent, dat wij u helpen met bezichtigingen. Aan het einde van de rit regelen wij het papierwerk en verzorgen we de sleuteloverdracht.

Huis kopen Kijkduin Den Haag

Als makelaar hebben wij een groot netwerk. Wij weten daarom al voordat een huis werkelijk te koop staat in Kijkduin, dat de desbetreffende woning in de verkoop gaat. Deze informatievoorsprong delen wij graag met onze klanten. Als u echt op zoek bent naar een huis in Kijkduin, dan zetten wij naast ons zelf ook ons netwerk in om u te helpen aan droomwoning. Stuit u al op een geschikte woning? Neem dan contact op met Meesters Makelaars. Wij gaan graag met u mee om bijvoorbeeld te helpen met de onderhandelingen met de tegenpartij. De verkoopmakelaar start de onderhandelingen op basis van zijn of haar professioneel oogpunt. Jouw verkoopmakelaar kijkt zonder emotie naar het huis. Dit voorkomt, dat je te veel gaat betalen. De aankoopmakelaar kan indien nodig een ‘bouwkundige keuring’ voorstellen en zorgen voor de uitvoering daarvan.

Wat is mijn huis waard – Woning taxatie of waarde bepaling?

Meesters Makelaars is een expert in woning taxatie. Ramon Meesters is een onafhankelijk en geregistreerd taxateur. Een huis taxatie kost geld en is een uitgebreid proces. Zo’n taxatie doe je, als het echt noodzakelijk is zoals bijvoorbeeld voor het afsluiten van een hypotheek. De hypotheekverstrekker wil dan een onafhankelijke waardebepaling van de woning. Op basis daarvan bepalen zij mede hoeveel hypotheek ze hiervoor gaan verstrekken.  Een iets simpelere vorm is de waardebepaling. Deze zou je kunnen aanvragen als je een verkoop van de woning of het appartement overweegt.

 

OFFERTE AANVRAGEN