Reviews

Beoordelingen 31

Uitstekend
100%
Goed
0%
Gemiddeld
0%
Slecht
0%
Zeer slecht
0%
Plaats een beoordeling
In vertrouwde handen
6 mei 2024
Wij hebben met Ramon Meesters een uitstekende makelaar gehad met de verkoop van ons huis qua begeleiding en uitvoering van het verkoopproces. Het begon met goede en relevante informatie over het verkoopproces. De presentatie van het huis in folders en verkoopsites was zeer vakkundig uitgevoerd. Het kijk- en biedingsproces verliep zeer efficiënt en was bij hem qua begeleiding en uitvoering duidelijk in vertrouwde handen.

M. Van de Water
Ramon heeft bewezen dat hij in staat is om zelfs in moeilijke omstandigheden resultaten te behalen.
27 november 2023
Ik ben zeer tevreden over de diensten van Meesters Makelaars. Ramon is een professionele en behulpzame makelaar. Hij heeft mij kunnen helpen bij het vinden en kopen van een huis, vooral in een moeilijke periode zoals begin van de zomer van 2022. Het feit dat hij een mooi huis kon vinden en ook nog een goede prijs heeft kunnen regelen, laat zien dat hij zich echt inzet voor het beste resultaat voor zijn klanten. Ramon is een mensen mens, hij heeft mij een goede ondersteuning en begeleiding geboden tijdens het hele proces. Het is altijd belangrijk om een makelaar te hebben die niet alleen technisch bekwaam is, maar ook begripvol en empathisch is naar de behoeften van de klanten. Toen mijn oude huis in de verkoop stond, was het een moeilijke tijd vanwege de stijgende rente. Na vier maanden bij een andere makelaar te hebben gestaan, besloot ik over te stappen naar Meesters Makelaars. Ramon gaf me een paar waardevolle tips en al snel werd mijn huis weer in de verkoop gezet. Binnen drie weken was mijn huis verkocht! De professionaliteit en expertise van Ramon hebben echt het verschil gemaakt. Hij wist precies hoe hij de uitdagingen van de markt moest aanpakken en heeft me uitstekend geadviseerd. Het hele proces verliep soepel en ik ben erg dankbaar voor zijn inzet en toewijding. Ik kan Meesters Makelaars ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en deskundige makelaar. Ramon heeft bewezen dat hij in staat is om zelfs in moeilijke omstandigheden resultaten te behalen. Nogmaals heel erg bedankt Ramon!

Galyna Savtsjak
Ramon Meesters heeft ons voortreffelijk begeleid
25 augustus 2023
Ramon Meesters heeft ons voortreffelijk begeleid in een vrij uitgebreid proces dat moest leiden naar de verkoop van een al jaren door ons verhuurd winkelpand aan een koper die het pand zou transformeren tot een ruime comfortabele privéwoning. Omdat door ons ook nog andere opties overwogen werden moest aanvankelijk veel tijd besteed worden aan het aftasten van alternatieve routes. Hierin toonde Ramon zich een geduldig begeleider die zich grondig verdiepte in alle mogelijkheden. Op momenten dat dit handig was organiseerde hij de noodzakelijke support, met wijsheid becommentarieerde hij de gang van zaken als we dreigden foutjes te maken. Zijn stipte manier van werken en ontspannen optreden droegen er aan bij dat na afloop door zowel ons als door de koper met een goed gevoel op de transactie kan worden teruggezien. Een makelaar die het aanbevelen meer dan waard is!

Henk Lemckert
He is very knowledgeable, thorough, and knows his domain really well.
25 augustus 2023
Ramon helped me to a fantastic apartment in The Hague. He is very knowledgeable, thorough, and knows his domain really well. Highly recommended! Nogmaals bedankt, Ramon

Elisa van der Plas
Zijn enthousiasme en oog voor detail kwamen goed van pas
22 augustus 2023
Ramon Meesters heeft mij uitstekend geholpen bij het kopen van mijn eerste huis. Zijn enthousiasme en oog voor detail kwamen goed van pas om uiteindelijk een fijne woning te vinden. Het contact met Ramon gaat gemakkelijk en informeel, zonder aan professionaliteit in te leveren. Wat ik tenslotte erg aan Ramon heb gewaardeerd in de zoektocht naar een woning is zijn eerlijkheid en dat hij daadwerkelijk naar je luistert. Zo heeft hij perfect door wat jouw wensen aan een woning precies zijn. Ik kan Ramon aan iedereen aanbevelen.

Tjalle Bottinga
He is very approachable and knowledgeable and speaks Spanish too.
4 juli 2022
Ramon Meesters is very knowledgeable of the market in Den Haag. We had a direct line with him to share ideas and information about the house. He managed to help us finding our dream house in a moment when we thought the market was impossible to understand. He has always been extremely thorough with his evaluations. He is very approachable and knowledgeable. He helped us find the best house, and in all of this he spoke perfect Spanish to make the process easier for us. I would always recommend Ramon to anybody who is searching a new accommodation in Den Haag.

Federico de Musso
Zorgt dat het verkooptraject een heel prettige ervaring is.
1 juli 2022
Zeer betrokken makelaar. Altijd goed bereikbaar. Een makelaar met een menselijk gezicht, die niet alleen je huis voor een goede prijs weet te verkopen, maar ook zorgt dat het verkooptraject een heel prettige ervaring is, met als resultaat zowel een blije verkoper als een blije koper. Een aanrader dus!

Dhr. Brouwer
Zonder Ramon was het ons nooit gelukt in zo’n korte tijd een huis te kopen.
12 juni 2022
Zonder Ramon was het ons nooit gelukt in zo’n korte tijd een huis te kopen. Ramon heeft de kennis die wij niet hebben en nam ons daarnaast heel veel werk uit handen. Hij kent de markt goed en zet die kennis in om een succesvol bod uit te brengen. Ontzettend blij mee! Zoek je een (aankoop) makelaar? Zoek niet verder!

L.D.
helped us find our dream home in record time.
22 mei 2022
Working with Meesters Makelaars has been the best decision we have ever made. Ramon has helped us find our dream home in record time. He’s very knowledgeable about the Dutch market and ensures that your expectations are met. Although the process of buying a house can be overwhelming, Ramon ensured that it was as smooth as it gets. Scheduling viewings and visiting properties were made simple. Similarly important, Ramon and his team provided us support and advice through the buying process, he created a tailored made plan based on our needs, this helped us feel comfortable when making a bid. Meesters Makelaars went above and beyond for us, Ramon revised the purchase agreement meticulously, ensured that we understood everything before signing and communicated the selling agent all questions the questions we had. As an expat, I couldn’t recommend Meesters

Jorge Luis Sanchez Saura
Deskundig, betrouwbaar, zorgvuldig, professioneel en eerlijk.
22 mei 2022
Ik ben zeer tevreden over de goede hulp van Meesters makelaars bij de verkoop en aankoop van onze woning. Ramon is deskundig, betrouwbaar, zorgvuldig, professioneel en eerlijk. Voor mij alles wat ik in een makelaar zocht en daarom beveel ik hem van harte aan.

Christien Kanters
Niet de standaard type makelaar
22 mei 2022
Erg fijne makelaar die heel persoonlijk in contact is en niet het standaard type makelaar. Een warm mens en opkomend voor je belang, maar ook aandacht heeft voor een goede relatie tussen koper en verkoper.

Robbert Geertsen
Hielp ons met het nemen van bepaalde hobbels met onze VvE.
22 mei 2022
Ervaring met deze makelaar was van begin af en zeer prettig! Hij is deskundig op veel terreinen, altijd benaderbaar, heeft een aansprekende aanpak en is bovenal integer, betrouwbaar en transparant. We konden altijd met alle vragen terecht en hij gaf ons goede adviezen. Hij heeft ons extra geholpen met bepaalde hobbels met de VVE waardoor alles bij elkaar de verkoop van ons huis zeer voorspoedig verliep. Ook voor het persoonlijke aspect, dat je het huis waar je 22 jaar hebt gewoond verkoopt, heeft deze makelaar aandacht en dat is heel prettig! Het was zodoende echt een bijzonder fijne ervaring.

Annette van Kluijve-Bonebakker
Deskundig, betrouwbaar, zorgvuldig, professioneel en eerlijk.
26 oktober 2021
Ik ben zeer tevreden over de goede hulp van Meesters makelaars bij de verkoop en aankoop van onze woning. Ramon is deskundig, betrouwbaar, zorgvuldig, professioneel en eerlijk. Voor mij alles wat ik in een makelaar zocht en daarom beveel ik hem van harte aan.

Christien Kanters
Had een prima gevoel dat er goed voor mij gewerkt werd en ik zelf niets hoefde te doen.
14 januari 2021
Het contact was goed deed aan mijn verwachtingen. Wanneer ik nogmaals een huis zou gaan verkopen zou ik weer deze makelaar bellen. Ik werd goed geïnformeerd over de bezichtigen en alles wat daarmee te maken is. Had een prima gevoel dat er goed voor mij gewerkt werd en ik zelf niets hoefde te doen. Een huis verkopen is en blijft spannend en dan is het heel fijn wanneer dingen voor je geregeld worden. Ik zal zeker deze makelaar aanbevelen bij vrienden ,familie en kennissen, Ik ben blij dat alles goed is gegaan en ik nu rustig in mijn nieuwe huis zit.

mevr. L. van Houts
neemt de tijd voor je en zorgde voor overleg en contact wanneer nodig
7 juli 2021
De makelaar had goede kennis van zaken, wist wat belangrijk was, gaf goede tips, neemt de tijd voor je en zorgde voor overleg en contact wanneer nodig. Een fijne manier van samenwerken. Kortom wij hebben hem als deskundig, betrouwbaar en betrokken ervaren.

mevr. R. P.
out-of-the-box oplossingen
2 augustus 2021
Ramon denkt actief met je mee. Hij denk in creatieve out-of-the-box oplossingen, zodat alle partijen blij zijn met het resultaat. Aanbevelingswaardig!

mevr. van den Ende
Uitstekend inlevingsvermogen in onze persoonlijke situatie.
8 augustus 2021
De contacten waren uitstekend. Zeer prettig persoon. Uitstekend inlevingsvermogen in onze persoonlijke situatie. Zeer goede presentatie van het huis gemaakt. Heeft ons zonder meer prima begeleid. Wij kunnen hem zeer zeker aanbevelen.

R. Wiegers
misschien wel de beste van Den Haag
21 september 2021
Ramon Meesters is een zeer actieve, ervaren en deskundige makelaar, misschien wel de beste van Den Haag. Hij maakt zelf met eigen apparatuur zulke mooie en onderscheidende 2D- en 3D-presentaties, dat je bijna spijt krijgt je huis te willen verkopen. Dat heeft dan ook geleid tot het best denkbare resultaat. Ik beveel Meesters Makelaars van harte aan.

F. van der V.
Ramon lukte het wél om ons appartement te verkopen!
22 mei 2022
RAMON MAAKTE HET VERSCHIL! Nadat we lange tijd ons huis niet verkocht kregen bij een andere makelaar, heeft Ramon ons huis binnen de kortste tijd kunnen verkopen! Hij heeft een multifocale en vakkundige aanpak die echt werkt. Ramon is professioneel, betrokken en onderscheidend. Ik zou hem iedereen willen aanbevelen!

Petra van der Kaai
No-nonsense makelaar met super aanpak!
5 augustus 2021
De begeleiding in onze zoektocht en aankoop was zeer prettig! Ramon heeft ons vanaf het begin goed geholpen en was zeer professioneel in zijn onderzoeken, adviezen en communicatie. Een no-nonsense makelaar met super aanpak die we iedereen aan kunnen raden. Top!

Jasper Hofstede
the BEST decision we made
4 april 2021
Contacting Ramon was easily the BEST decision we made in the entire house-hunting process. Before Ramon, we had been looking for a house for a few years with various different makelaars, but had almost given up hope of finding a house that even came close to what we were looking for. From the very beginning, Ramon was professional and responsive. His practical and level-headed approach made us instantly trust him as someone who would have our best interest in mind. Due to his experience as an appraiser and buying/selling makelaar, his knowledge of the market is well-rounded, making his advice invaluable. Solely based off my own experience with Ramon, I have a feeling that his reputation is well-known in Den Haag and that gave us a competitive edge in this seller\'s market. Without a doubt, the ONLY reason why we have our \"dream\" house today is because of Ramon\'s professionalism!

Carly Mcbride
Betrokken en deskundig.
13 november 2020
Ramon is betrokken, deskundig en gebruikt zijn inlevingsvermogen om samen met zijn klant tot het best mogelijke resultaat te komen. Daarbij blijft hij realistisch en nuchter zodat je weet wat je kan verwachten. Hij maakt het vertrouwen dat je hem geeft meer dan waar.

Lee Vlijter
Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet: Ramon kan je helpen.
13 november 2020
Wij hebben een zeer prettige zoektocht gehad naar ons eerste huis met de hulp van Ramon. Zijn kennis als makelaar en taxateur is erg prettig om een huis op waarde te schatten. Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet: Ramon kan je hiermee helpen.

Kevin Jacobs
Met zijn rustige uitstraling voelde ik mij prettig gesteund bij het hele proces.
13 november 2020
Ramon Meesters was de verkopende makelaar van de appartement die ik vorige jaar kocht. Hij maakte zo\'n goede indruk dat ik meteen overstapte van makelaar voor de verkoop van mijn huis, en dat was geen verkeerde beslissing. Hij is correct, betrokken, deskundig en voortvarend. Gecombineerd met zijn rustige uitstraling voelde ik mij prettig gesteund bij het hele proces, die ook nog snel afgerond was. Een eersteklas makelaar.

Betsy Baker
Geeft heel goede adviezen.
13 november 2020
Ramon Meesters verstaat zijn vak als makelaar uitstekend. Hij is heel professioneel, klantvriendelijk, heeft een realistische kijk en geeft heel goede adviezen. Ramon Meesters heeft volgens mij de beste kennis over de huizen in de regio. Mijn appartement is al verkocht op de eerste dag! Ik beveel Ramon Meesters dan ook aan ieder die zijn huis wilt verkopen of een woning wilt kopen.

Lucy Rutecka
Hij heeft in mijn optiek de beste kennis over de huizen in de regio.
13 november 2020
Ramon Meesters maakt niet alleen prachtige foto\'s, hij heeft in mijn optiek de beste kennis over de huizen in de regio. Een makelaar met passie voor zijn vak, maar niet vergeet om de belangen van de verkopers in de gaten te houden.

Helen Ramjiawan
Competent en meedenkende makelaar.
13 november 2020
Met Ramon Meesters haalt u een competent en meedenkende makelaar in huis! Vriendelijk, met kennis van zaken en zeer benaderbaar. Hij maakt prachtige foto\'s en geeft goede tips. Hij is altijd bereid om tekst en uitleg te geven waar nodig. Ramon kan ik iedereen aanbevelen die op zoek is naar een prima makelaar!

Henk Uiterwijk
Hij heeft een goed team om zich heen gebouwd
13 november 2020
Ramon Meesters is een makelaar met een zeer grote betrokkenheid. Hij leeft zich in in jouw situatie. Hij denkt met je mee, verdiept zich in bestemmingsplannen, is zeer goed op de hoogte van de lokale markt. We hebben veelvuldig contact, zowel telefonisch als per e-mail. Hij heeft een goed team om zich heen gebouwd, waarmee alle disciplines worden ingevuld. Een goede onderhandelaar, een topprofessional. Het is een plezier om met hem samen te werken.

Michiel van der Meer
Tevreden over de snelheid waarmee hij emails beantwoordde.
13 november 2020
Ramon Meesters heeft mij geholpen bij het aankopen van een nieuwe woning. Aangezien dit mijn eerste koopwoning is, had ik nogal wat vragen, die Ramon allemaal duidelijk beantwoordde. Ik was ook erg tevreden over de snelheid waarmee hij emails beantwoordde en zijn betrokkenheid in het algemeen.

Marco van Straaten
Ramon has been a delight to work with.
13 november 2020
(Vertaald door Google) Ramon is een plezier om mee samen te werken en ik raad van harte aan Meesters Makelaars te gebruiken. Ramon zorgde ervoor dat het hele koopproces van begin tot eind soepel verliep en dat alles werd geleverd zoals beloofd. Hij was zeer communicatief, beantwoordde al onze vragen snel en we waardeerden vooral de extra inspanning die Ramon heeft geleverd om ervoor te zorgen dat we alle Nederlandstalige contracten en formulieren die niet naar het Engels konden worden vertaald, volledig begrepen. (Origineel) Ramon has been a delight to work with and I wholeheartedly recommend using Meesters Makelaars. Ramon ensured the whole house-buying process was smooth from start to finish and that everything was delivered as promised. He has been very communicative, answered all our questions promptly, and we particularly appreciated the extra effort Ramon went to in order to ensure we fully understood all the Dutch language contracts & forms that could not be translated into English.

Clare Fenwick
Thorough understanding of the local real estate market
13 november 2020
(Vertaald door Google) We huurden Ramon Meesters in om ons te helpen bij het kopen van ons appartement vorig jaar. Ramon was altijd professioneel en toonde een grondig inzicht in de lokale vastgoedmarkt. Op de dag dat we het contract ondertekenden, zag Ramon een paar problemen in het huis dat we op het punt stonden te kopen. Hij stelde onmiddellijk een overeenkomst met de verkoper voor om deze te compenseren. Bij de notaris zorgde Ramon ervoor dat het probleem goed werd gedocumenteerd en erkend door alle partijen. Zonder Ramon zou het probleem onopgemerkt gebleven zijn en hadden we het zelf moeten oplossen. Daarom heb ik absoluut geen aarzeling om Ramon aan te bevelen. (Origineel) We hired Ramon Meesters to assist us in buying our apartment last year. Ramon was always professional and displayed a thorough understanding of the local real estate market. On the day we would sign the contract, Ramon spotted a few issues in the house we were about to buy. He promptly proposed an agreement with the seller to compensate for it. At the notary, Ramon made sure that the issue was well documented and acknowledged by all parties. Without Ramon, the issue would have been gone unnoticed and we would have had to resolve it by ourselves. Therefore, I have absolutely no hesitation in recommending Ramon.

A.G.