Reviews

Beoordelingen 18

Uitstekend
100%
Goed
0%
Gemiddeld
0%
Slecht
0%
Zeer slecht
0%
Plaats een beoordeling
Deskundig, betrouwbaar, zorgvuldig, professioneel en eerlijk.
26 oktober 2021
Ik ben zeer tevreden over de goede hulp van Meesters makelaars bij de verkoop en aankoop van onze woning. Ramon is deskundig, betrouwbaar, zorgvuldig, professioneel en eerlijk. Voor mij alles wat ik in een makelaar zocht en daarom beveel ik hem van harte aan.

Christien Kanters
Had een prima gevoel dat er goed voor mij gewerkt werd en ik zelf niets hoefde te doen.
14 januari 2021
Het contact was goed deed aan mijn verwachtingen. Wanneer ik nogmaals een huis zou gaan verkopen zou ik weer deze makelaar bellen. Ik werd goed geïnformeerd over de bezichtigen en alles wat daarmee te maken is. Had een prima gevoel dat er goed voor mij gewerkt werd en ik zelf niets hoefde te doen. Een huis verkopen is en blijft spannend en dan is het heel fijn wanneer dingen voor je geregeld worden. Ik zal zeker deze makelaar aanbevelen bij vrienden ,familie en kennissen, Ik ben blij dat alles goed is gegaan en ik nu rustig in mijn nieuwe huis zit.

mevr. L. van Houts
neemt de tijd voor je en zorgde voor overleg en contact wanneer nodig
7 juli 2021
De makelaar had goede kennis van zaken, wist wat belangrijk was, gaf goede tips, neemt de tijd voor je en zorgde voor overleg en contact wanneer nodig. Een fijne manier van samenwerken. Kortom wij hebben hem als deskundig, betrouwbaar en betrokken ervaren.

mevr. R. P.
out-of-the-box oplossingen
2 augustus 2021
Ramon denkt actief met je mee. Hij denk in creatieve out-of-the-box oplossingen, zodat alle partijen blij zijn met het resultaat. Aanbevelingswaardig!

mevr. van den Ende
Uitstekend inlevingsvermogen in onze persoonlijke situatie.
8 augustus 2021
De contacten waren uitstekend. Zeer prettig persoon. Uitstekend inlevingsvermogen in onze persoonlijke situatie. Zeer goede presentatie van het huis gemaakt. Heeft ons zonder meer prima begeleid. Wij kunnen hem zeer zeker aanbevelen.

R. Wiegers
misschien wel de beste van Den Haag
21 september 2021
Ramon Meesters is een zeer actieve, ervaren en deskundige makelaar, misschien wel de beste van Den Haag. Hij maakt zelf met eigen apparatuur zulke mooie en onderscheidende 2D- en 3D-presentaties, dat je bijna spijt krijgt je huis te willen verkopen. Dat heeft dan ook geleid tot het best denkbare resultaat. Ik beveel Meesters Makelaars van harte aan.

F. van der V.
No-nonsense makelaar met super aanpak!
5 augustus 2021
De begeleiding in onze zoektocht en aankoop was zeer prettig! Ramon heeft ons vanaf het begin goed geholpen en was zeer professioneel in zijn onderzoeken, adviezen en communicatie. Een no-nonsense makelaar met super aanpak die we iedereen aan kunnen raden. Top!

Jasper Hofstede
the BEST decision we made
4 april 2021
Contacting Ramon was easily the BEST decision we made in the entire house-hunting process. Before Ramon, we had been looking for a house for a few years with various different makelaars, but had almost given up hope of finding a house that even came close to what we were looking for. From the very beginning, Ramon was professional and responsive. His practical and level-headed approach made us instantly trust him as someone who would have our best interest in mind. Due to his experience as an appraiser and buying/selling makelaar, his knowledge of the market is well-rounded, making his advice invaluable. Solely based off my own experience with Ramon, I have a feeling that his reputation is well-known in Den Haag and that gave us a competitive edge in this seller\'s market. Without a doubt, the ONLY reason why we have our \"dream\" house today is because of Ramon\'s professionalism!

Carly Mcbride
Betrokken en deskundig.
13 november 2020
Ramon is betrokken, deskundig en gebruikt zijn inlevingsvermogen om samen met zijn klant tot het best mogelijke resultaat te komen. Daarbij blijft hij realistisch en nuchter zodat je weet wat je kan verwachten. Hij maakt het vertrouwen dat je hem geeft meer dan waar.

Lee Vlijter
Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet: Ramon kan je helpen.
13 november 2020
Wij hebben een zeer prettige zoektocht gehad naar ons eerste huis met de hulp van Ramon. Zijn kennis als makelaar en taxateur is erg prettig om een huis op waarde te schatten. Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet: Ramon kan je hiermee helpen.

Kevin Jacobs
Met zijn rustige uitstraling voelde ik mij prettig gesteund bij het hele proces.
13 november 2020
Ramon Meesters was de verkopende makelaar van de appartement die ik vorige jaar kocht. Hij maakte zo\'n goede indruk dat ik meteen overstapte van makelaar voor de verkoop van mijn huis, en dat was geen verkeerde beslissing. Hij is correct, betrokken, deskundig en voortvarend. Gecombineerd met zijn rustige uitstraling voelde ik mij prettig gesteund bij het hele proces, die ook nog snel afgerond was. Een eersteklas makelaar.

Betsy Baker
Geeft heel goede adviezen.
13 november 2020
Ramon Meesters verstaat zijn vak als makelaar uitstekend. Hij is heel professioneel, klantvriendelijk, heeft een realistische kijk en geeft heel goede adviezen. Ramon Meesters heeft volgens mij de beste kennis over de huizen in de regio. Mijn appartement is al verkocht op de eerste dag! Ik beveel Ramon Meesters dan ook aan ieder die zijn huis wilt verkopen of een woning wilt kopen.

Lucy Rutecka
Hij heeft in mijn optiek de beste kennis over de huizen in de regio.
13 november 2020
Ramon Meesters maakt niet alleen prachtige foto\'s, hij heeft in mijn optiek de beste kennis over de huizen in de regio. Een makelaar met passie voor zijn vak, maar niet vergeet om de belangen van de verkopers in de gaten te houden.

Helen Ramjiawan
Competent en meedenkende makelaar.
13 november 2020
Met Ramon Meesters haalt u een competent en meedenkende makelaar in huis! Vriendelijk, met kennis van zaken en zeer benaderbaar. Hij maakt prachtige foto\'s en geeft goede tips. Hij is altijd bereid om tekst en uitleg te geven waar nodig. Ramon kan ik iedereen aanbevelen die op zoek is naar een prima makelaar!

Henk Uiterwijk
Hij heeft een goed team om zich heen gebouwd
13 november 2020
Ramon Meesters is een makelaar met een zeer grote betrokkenheid. Hij leeft zich in in jouw situatie. Hij denkt met je mee, verdiept zich in bestemmingsplannen, is zeer goed op de hoogte van de lokale markt. We hebben veelvuldig contact, zowel telefonisch als per e-mail. Hij heeft een goed team om zich heen gebouwd, waarmee alle disciplines worden ingevuld. Een goede onderhandelaar, een topprofessional. Het is een plezier om met hem samen te werken.

Michiel van der Meer
Tevreden over de snelheid waarmee hij emails beantwoordde.
13 november 2020
Ramon Meesters heeft mij geholpen bij het aankopen van een nieuwe woning. Aangezien dit mijn eerste koopwoning is, had ik nogal wat vragen, die Ramon allemaal duidelijk beantwoordde. Ik was ook erg tevreden over de snelheid waarmee hij emails beantwoordde en zijn betrokkenheid in het algemeen.

Marco van Straaten
Ramon has been a delight to work with.
13 november 2020
(Vertaald door Google) Ramon is een plezier om mee samen te werken en ik raad van harte aan Meesters Makelaars te gebruiken. Ramon zorgde ervoor dat het hele koopproces van begin tot eind soepel verliep en dat alles werd geleverd zoals beloofd. Hij was zeer communicatief, beantwoordde al onze vragen snel en we waardeerden vooral de extra inspanning die Ramon heeft geleverd om ervoor te zorgen dat we alle Nederlandstalige contracten en formulieren die niet naar het Engels konden worden vertaald, volledig begrepen.(Origineel) Ramon has been a delight to work with and I wholeheartedly recommend using Meesters Makelaars. Ramon ensured the whole house-buying process was smooth from start to finish and that everything was delivered as promised. He has been very communicative, answered all our questions promptly, and we particularly appreciated the extra effort Ramon went to in order to ensure we fully understood all the Dutch language contracts & forms that could not be translated into English.

Clare Fenwick
Thorough understanding of the local real estate market
13 november 2020
(Vertaald door Google) We huurden Ramon Meesters in om ons te helpen bij het kopen van ons appartement vorig jaar. Ramon was altijd professioneel en toonde een grondig inzicht in de lokale vastgoedmarkt. Op de dag dat we het contract ondertekenden, zag Ramon een paar problemen in het huis dat we op het punt stonden te kopen. Hij stelde onmiddellijk een overeenkomst met de verkoper voor om deze te compenseren. Bij de notaris zorgde Ramon ervoor dat het probleem goed werd gedocumenteerd en erkend door alle partijen. Zonder Ramon zou het probleem onopgemerkt gebleven zijn en hadden we het zelf moeten oplossen. Daarom heb ik absoluut geen aarzeling om Ramon aan te bevelen.(Origineel) We hired Ramon Meesters to assist us in buying our apartment last year. Ramon was always professional and displayed a thorough understanding of the local real estate market. On the day we would sign the contract, Ramon spotted a few issues in the house we were about to buy. He promptly proposed an agreement with the seller to compensate for it. At the notary, Ramon made sure that the issue was well documented and acknowledged by all parties. Without Ramon, the issue would have been gone unnoticed and we would have had to resolve it by ourselves. Therefore, I have absolutely no hesitation in recommending Ramon.

A.G.