Aankoopmakelaar Den Haag

Aankoopmakelaar in Den Haag gezocht? Zoek niet verder. Meesters Makelaars is dé onbetwiste specialist op het gebied van koopwoningen in Den Haag. De Haagse Huizenmarkt is er één die Meesters Makelaars tot in de puntjes kent. Met ervaring sinds 2013 als aankoopmakelaar Den Haag en vele tevreden referenties kunnen wij zeggen dat u voor de aankoop van uw nieuwe woning in Den Haag bij ons aan het juiste adres bent. We ontzorgen u volledig in de aankoop van uw rijtjeshuis, vrijstaand huis, appartement, penthouse en meer. Door de jaren heen hebben wij alle soorten denkbare huizen in Den Haag voor onze klanten gekocht en altijd naar tevredenheid van onze klanten.

Als aankoopmakelaar betrokken bij de omgeving in Den Haag

Meesters Makelaars is, door lidmaatschap in de commisservarie Loosduinen en voorzitterschap in de wijk, zeer nauw betrokken bij de omgeving en weet als eerst wanneer er bestemmingsplannen binnen de gemeente zijn. Dit is zeer belangrijke informatie wanneer u een huis in Den Haag wilt kopen. Het zou namelijk zo kunnen zijn dat de waarde van het huis dat u op het oog heeft hierdoor in prijs wordt verlaagd of verhoogd. Laat ons daarom als uw aankoopmakelaar in Den Haag de woning voor u kopen en wij garanderen u de best mogelijke prijs, de fijnste onderhandeling en de beste voorwaarden. 

De voordelen van Meesters Makelaars als uw aankoopmakelaar in Den Haag

Met Meesters Makelaars als uw aankoopmakelaar  bent u verzekerd van een fijne samenwerking met het hoogst haalbare resultaat. We kunnen de volledige aankoop voor u regelen en ook slechts enkele taken. Wat u wilt. Als aankoopmakelaar Den Haag kunnen we meegaan met bezichtigingen, zodat u zeker bent dat de juiste vragen worden gesteld en de antwoorden goed worden geïnterpreteerd. Ons zal niets ontgaan, en u dus ook niet. Ook kunnen we de volledige onderhandeling voor u doen, kunnen we u adviseren over de koopsom en kunnen we u bijstaan tijdens de eigendomsoverdracht bij de notaris. We vinden de relatie met de klant enorm belangrijk voor een succesvolle samenwerking en gaan daarom voor u door het vuur. Naast de aankoop van woningen in Den Haag kunnen wij u ook bijstaan als verkoopmakelaar, taxateur of verhuurmakelaar. Kortom: Meesters Makelaars is dé makelaar van Den Haag. 

Waarom een aankoopmakelaar uit Den Haag?

Een aankoopmakelaar is er voor iedereen die een huis wil kopen. Voor alle denkbare situaties. Een aankoopmakelaar is bijvoorbeeld in te schakelen wanneer u de waarde van het huis wilt weten voordat u een bod doet in plaats van daarna. Dit kan erg belangrijk zijn wanneer u weinig eigen geld hebt en u niet meer kan lenen dan de taxatiewaarde van een woning. Een aankoopmakelaar zou in dat geval voor u kunnen onderhandelen en u kunnen helpen bij het opstellen van het contract. Het is daarom belangrijk dat de aankoopmakelaar de omgeving goed kent. Wanneer dat het geval is, is een aankoopmakelaar een investering die u in de meeste gevallen terugverdient. Deze investering wordt ook wel ‘’courtage’’ genoemd: het bedrag dat u de aankoopmakelaar betaalt. Daarnaast worden veel zorgen uit handen genomen, omdat de aankoopmakelaar als het ware namens u het huis koopt. Een aankoopmakelaar uit Den Haag is daarom vooral aan te raden voor starters die nieuw zijn op de Haagse huizenmarkt, maar ook voor hen die al bekend zijn op de markt en de aankoop van hun huis liever willen uitbesteden aan een professional.

Referenties

In de loop der jaren heeft Meesters Makelaars vele tevreden referenties opgebouwd. Bekijk hieronder een aantal van onze tevreden referenties.

Aart F

We huurden Ramon Meesters in om ons te helpen bij het kopen van ons appartement vorig jaar. Ramon was altijd professioneel en toonde een grondig inzicht in de lokale vastgoedmarkt. Op de dag dat we het contract ondertekenden, zag Ramon een paar problemen in het huis dat we op het punt stonden te kopen. Hij stelde onmiddellijk een overeenkomst met de verkoper voor om deze te compenseren. Bij de notaris zorgde Ramon ervoor dat het probleem goed werd gedocumenteerd en erkend door alle partijen. Zonder Ramon zou het probleem onopgemerkt gebleven zijn en hadden we het zelf moeten oplossen. Daarom heb ik absoluut geen aarzeling om Ramon aan te bevel.

Marco van Straate

Ramon Meesters heeft mij geholpen bij het aankopen van een nieuwe woning. Aangezien dit mijn eerste koopwoning is, had ik nogal wat vragen, die Ramon allemaal duidelijk beantwoordde. Ik was ook erg tevreden over de snelheid waarmee hij emails beantwoordde en zijn betrokkenheid in het algemeen.

Annelies van den Ende

Kundige makelaar. Dhr.Meesters kan zich goed verplaatsen in de klant en is oplossingsgericht.   

Neem contact met ons op

Bel ons gemakkelijk via ons telefoonnummer of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!