Ramon Meesters, de beste makelaar van Den Haag.

30 oktober 2021 | Makelaar tips | Ramon

Makelaar Den Haag

Het kiezen van een makelaar in Den Haag bestaat uit het zoeken naar de juiste match, en de juiste klik. Voor ieder soort klant is er vast een makelaar, die bij hem of haar past. Ramon Meesters vraagt zijn klanten na het afronden van een woningaankoop of woningverkoopgesprek aan de hand van een set van 52 kaarten met steekwoorden wat men van hem vindt. Uit de set van 52 kaarten mogen klanten er 5 uitkiezen.

Beste makelaar inschakelen

Zo ontstaat het beeld, waaruit blijkt dat men Ramon vaak positief waardeert op de aspecten “Persoonlijk”, “Dynamisch”, “Kennis” en “Betrouwbaar”.

Omdat mensen blijven veranderen, dus makelaar Ramon Meesters ook, zal de evaluatie met behulp van zijn set van kaarten een vast onderdeel blijven. Wij houden je hiervan blijvend op de hoogte. Zoek jij een Haagse makelaar, die wordt gewaardeerd op de aspecten “Persoonlijk”, “Dynamisch”, “Kennis” en “Betrouwbaar”? Dan is Ramon vast voor jou de beste makelaar van Den Haag.

Makelaar in Den Haag

Ramon Meesters is een makelaar in Den Haag. Hij werkt bij Meesters Makelaars. Daar is hij zowel actief als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar als onafhankelijk en geregistreerd taxateur. Ramon Meesters kent Den Haag als zijn broekzak. Vooral Den Haag Zuid West kent geen geheimen voor hem. Ramon is veel actief in de volgende wijken: Loosduinen, Houtwijk, Kijkduin, Kraaijestein, Waldeck, Vogelwijk, Vruchtenbuurt, Vroondaal. Hij heeft inmiddels ook al diverse mensen aan hun droomhuis geholpen in Benoordenhout, Bezuidenhout, Scheveningen en Ypenburg.