Ramon Meesters

Ramon is directeur/eigenaar van Meesters Makelaars. Met meer dan 10 jaar makelaarservaring is Ramon Meesters een betrouwbare partner en adviseur. Dat blijkt ook uit de positieve beoordelingen die Ramon Meesters de afgelopen jaren heeft ontvangen.

Haagse makelaar

Ramon is een betrokken makelaar. In zijn vrije tijd is hij voorzitter van Wijkberaad Houtwijk, secretaris bij Stichting Erfgoedpark Loosduinen, secretaris bij Commissie Loosduinen en secretaris bij Honk -en Softbalvereniging Storks. Al deze verenigingen zijn gelegen in stadsdeel Loosduinen in Den Haag. Door zijn werkzaamheden voor deze verenigingen weet Ramon als geen ander welke ontwikkelingen er in dit gebied plaatsvinden. De kennis over het gebied en zijn contacten in het gebied brengt zijn makelaarsklanten op een voorsprong tijdens onderhandelingen.

Communicatief vaardig, empathisch, strategisch onderhandelaar, altijd goed voorbereid, spreekt meerdere talen vloeiend; dat zijn sleutelwoorden die Ramon Meesters goed beschrijven. Ook kunt u bij hem terecht  voor het taxeren van woningen. Voor aankoop, verkoop, en taxaties van woningen door Ramon Meesters neemt u contact op met 070-2114926.

Peter Freling

Peter is fotograaf en dtp’er bij Meesters Makelaars. Hij maakt de beste woningfoto’s en 3d-plattegronden en verwerkt deze in luxe verkoopbrochures van de te verkopen woningen. Iedere vakman weet, dat je voor een goed resultaat gebruik moet maken van goed gereedschap. Zo ook Peter. Hij maakt gebruik van een full frame Canon-camera met verschillende objectieven voor de mooiste foto’s. De allernieuwste camera is de Matterport Pro2-camera voor 3d-fotografie  van woningen, waardoor een woning nog inzichtelijker in beeld wordt gebracht. Dit type foto’s wordt door Funda bezoekers positief gewaardeerd, waardoor woningen langer en effectiever onder de aandacht komen van potentiële woningkopers. Er zijn nog maar zeer weinig fotografen in Den Haag, die dergelijke 3d-foto’s kunnen maken. Aangezien Peter werkt voor Meesters Makelaars, kan Meesters Makelaars haar klanten deze foto’s tegen scherpe tarieven aanbieden. Voor meer informatie over woningfotografie neemt u contact op met 070-2114926.