Ramon Meesters

Ramon is de oprichter en naamgever van Meesters Makelaars. Met meer dan 10 jaar makelaarservaring is Ramon Meesters een betrouwbare partner en adviseur. Dat blijkt ook uit de positieve beoordelingen die Ramon Meesters de afgelopen jaren heeft ontvangen. Klanten waarderen Ramon vooral positief op de aspecten “Persoonlijk”, “Dynamisch”, “Kennis” en “Betrouwbaar”. Zoek jij een makelaar die wordt gewaardeerd op die kenmerken? Dan is Ramon wellicht de beste makelaar voor jou.

Haagse makelaar

Ramon is een betrokken makelaar. In zijn vrije tijd is hij voorzitter van Wijkberaad Houtwijk, secretaris bij Stichting Erfgoedpark Loosduinen en secretaris bij Commissie Loosduinen . Al deze verenigingen zijn gelegen in stadsdeel Loosduinen in Den Haag. Door zijn werkzaamheden voor deze verenigingen weet Ramon als geen ander welke ontwikkelingen er in dit gebied plaatsvinden. De kennis over het gebied en zijn contacten in het gebied geven Ramon zeer regelmatig een voorsprong als Ramon als makelaar voor zijn klanten moet onderhandelen.

Communicatief vaardig, empathisch, strategisch onderhandelaar, altijd goed voorbereid, spreekt meerdere talen vloeiend; dat zijn sleutelwoorden die Ramon Meesters goed beschrijven. Ook kunt u bij hem terecht  voor het taxeren van woningen. Voor aankoop, verkoop, en taxaties van woningen door Ramon Meesters neemt u contact op met 070-2114926.

El corredor de Meesters Makelaars domina bien el idioma Español. Llámale diractamente en el +31 6 28024077 o envíele un e-mail al info@meestersmakelaars.nl
The real-estate agent of Meesters Makelaars renders his services in English too. You can contact him directly on his mobile phone number +31 6 280 240 77 or by sending him an e-mail at info@meestersmakelaars.nl