Ramon Meesters

Ramon is de oprichter en naamgever van Meesters Makelaars. Met meer dan 10 jaar makelaarservaring is Ramon Meesters een betrouwbare partner en adviseur. Dat blijkt ook uit de positieve beoordelingen die Ramon Meesters de afgelopen jaren heeft ontvangen. Klanten waarderen Ramon vooral positief op de aspecten “Persoonlijk”, “Dynamisch”, “Kennis” en “Betrouwbaar”. Zoek jij een makelaar die wordt gewaardeerd op die kenmerken? Dan is Ramon wellicht de beste makelaar voor jou.

Haagse makelaar

Ramon is een betrokken makelaar. In zijn vrije tijd is hij voorzitter van Wijkberaad Houtwijk, secretaris bij Stichting Erfgoedpark Loosduinen en secretaris bij Commissie Loosduinen . Al deze verenigingen zijn gelegen in stadsdeel Loosduinen in Den Haag. Door zijn werkzaamheden voor deze verenigingen weet Ramon als geen ander welke ontwikkelingen er in dit gebied plaatsvinden. De kennis over het gebied en zijn contacten in het gebied geven Ramon zeer regelmatig een voorsprong als Ramon als makelaar voor zijn klanten moet onderhandelen.

Communicatief vaardig, empathisch, strategisch onderhandelaar, altijd goed voorbereid, spreekt meerdere talen vloeiend; dat zijn sleutelwoorden die Ramon Meesters goed beschrijven. Ook kunt u bij hem terecht  voor het taxeren van woningen. Voor aankoop, verkoop, en taxaties van woningen door Ramon Meesters neemt u contact op met 070-2114926.

Peter Freling

Peter is fotograaf en dtp’er bij Meesters Makelaars. Hij maakt de beste woningfoto’s en 3d-plattegronden en verwerkt deze in luxe verkoopbrochures van de te verkopen woningen. Iedere vakman weet, dat je voor een goed resultaat gebruik moet maken van goed gereedschap. Zo ook Peter. Hij maakt gebruik van een full frame Canon-camera met verschillende objectieven voor de mooiste foto’s. De allernieuwste camera is de Matterport Pro2-camera voor 3d-fotografie  van woningen, waardoor een woning nog inzichtelijker in beeld wordt gebracht. Dit type foto’s wordt door Funda bezoekers positief gewaardeerd, waardoor woningen langer en effectiever onder de aandacht komen van potentiële woningkopers. Er zijn nog maar zeer weinig fotografen in Den Haag, die dergelijke 3d-foto’s kunnen maken. Aangezien Peter werkt voor Meesters Makelaars, kan Meesters Makelaars haar klanten deze foto’s tegen scherpe tarieven aanbieden. Voor meer informatie over woningfotografie neemt u contact op met 070-2114926.