Makelaar Den Haag Centrum

21 oktober 2022 | makelaar Den Haag | Ramon

Makelaar Den Haag Centrum inhuren

makelaar Den Haag centrum

The skyline of The Hague, the Netherlands, with office buildings seen from malieveld

Zo als elk mens verschillend is, hebben mensen ook vaak verschillende woonwensen. De een houdt bijvoorbeeld van rust, terwijl de ander liever in een drukkere omgeving met veel vertier woont. Als dat laatste het geval is, is een woning in Den Haag Centrum misschien wel de plek voor jou. Meesters Makelaars is gevestigd in het centrum van Den Haag op de Grote Marktstraat 43, business unit 3.04, 2511 BH Den Haag. We nodigen je van harte uit op afspraak.

Wonen in Den Haag Centrum

Den Haag heeft een uniek centrum. De Nederlandse regering zetelt er namelijk. De 2e kamer gebouwen bevinden zich in het midden van het centrum in Den Haag. Daarnaast heeft Den Haag veel leuke winkelstraten. Ook kan je in het centrum lekker uit eten in de vele eettentjes die er zijn. Afsluitend een drankje doen op een van de vele terrassen is volop mogelijk. Ook zijn er dansgelegenheden en mooie musea, die het wonen in het centrum van Den Haag tot een waar feest maken.

Wonen in het Spuikwartier

Den Haag bruist en er zijn genoeg plannen voor een verdere doorontwikkeling van Den Haag. Onder andere wordt het Spuikwartier flink aangepakt. Den Haag is inmiddels al een volle stad en iedereen begrijpt, dat er in het centrum van Den Haag niet veel traditionele eengezinswoningen staan en beschikbaar zijn. Daarom moet u het hoog zoeken als u in het centrum van Den Haag wilt gaan wonen.

Vlakbij Amare gaat men de komende jaren aan de slag met drie hoge nieuwe gebouwen. In deze drie grote torens is er plaats voor honderden woningen. Tevens is er ruimte voor bedrijven. Het Spuikwartier wordt op deze wijze onderdeel van het Central Innovation District (CID). Dit CID wordt het economische hart van de stad in de toekomst. In dit stadshart is er dus voldoende plaats voor prettig wonen, werk en bedrijven, onderwijs en ontspanning. Op dit moment bouwt Sonate twee woontorens aan de Turfhaven en een toren aan de Schedeldoekshaven. Deze twee torens worden 90 meter hoog en bevatten uiteindelijk meer dan 450 koop- en huurwoningen. Op de huidige plek van het Nederlands Dans Theater komt ook nog een derde toren.

Wonen in het Centrum van Den Haag

In Den Haag Centrum heb je een brede mix van allerlei soorten woningen. Denk daarbij aan chique grachtenpanden, 17e eeuwse hofjeswoningen en moderne appartementen. Daartussen bevinden zich vele mooie openbare binnentuinen. Als je woont in het centrum heb je alle denkbare voorzieningen bij de hand.

Tussen Paleis Noordeinde, de Koninklijke Stallen en het Koninklijk Archief liggen de prachtige Paleistuinen. Hier is het goed toeven en kan je bijvoorbeeld picknicken. Heb je rust nodig en wil je even weg uit de hectiek? Het Haagse Bos is vlakbij en dat is een heerlijk stadsbos om te wandelen en te luieren.

Wat kan Meesters Makelaars voor je betekenen?

Raon Meesters van Meesters Makelaars is een echte Haagse makelaar met Haagse roots. Hij heeft een grote kennis van Den Haag. Tevens heeft hij een groot netwerk, dat hem vaak helpt om mooie kansen op de Haagse woningmarkt te koppelen aan een koper. Meesters is beschikbaar als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar en als onafhankelijk taxateur.

Veel kennis en ervaring als aankoopmakelaar

Kennis is macht en kennis delen is kracht. Als makelaar moet je vaak snel handelen, zeker in een zeer concurrerende woningmarkt. Daarom proberen wij als aankoopmakelaar als eerste op de hoogte te zijn, als er een interessant huis op de markt gaat komen. Deze kennis gebruiken wij natuurlijk ten behoeve van onze klanten, die op zoek zijn naar een nieuw huis in Den Haag.  Daarnaast scheelt u desalniettemin een hoop tijd en energie, als u Meesters Makelaars als aankoopmakelaar in Den Haag in de arm neemt.

Verkoopmakelaar Den Haag

Meesters Makelaars, verkoopmakelaar in Den Haag is het beste makelaarskantoor om u als verkoopmakelaar te ondersteunen met de verkoop van een woning of een appartement in Den Haag. Dankzij up-to-date marktkennis en jarenlang investeren in goede relaties met andere makelaarskantoren, bieden wij onze klanten de beste kans voor de verkoop van hun woning tegen de beste prijs en de meest gunstige voorwaarden. Wij hebben een bijzondere manier van een woning presenteren, namelijk met behulp van 3D technologie. Vervolgens hebben wij ontzettend veel adviezen voor u om uw woning op de perfecte wijze te presenteren en daaropvolgend te verkopen voor de beste prijs. Als makelaar weet je voor hoeveel vergelijkbare woningen zijn verkocht. Wij stellen de vraagprijs voor uw (boven)huis of appartement in overleg met u vast. Meesters Makelaars adviseert u als verkoopmakelaar, u als klant bepaalt uiteindelijk de vraagprijs van uw te verkopen woning.

Andere relevante blogs

Offerte aanvragen