Makelaar Wateringse Veld inhuren

19 april 2023 | Makelaar tips | Ramon

Wateringse Veld

Wateringse Veld is een woonwijk in Den Haag, Nederland. De wijk is gebouwd in de jaren 90 en bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen en appartementen. Wateringse Veld is een ruim opgezette wijk met veel groen en parken, en heeft ook een winkelcentrum en diverse sportfaciliteiten. De wijk ligt in het stadsdeel Escamp en grenst aan de wijken Leyenburg, Moerwijk, Bouwlust en Vrederust.

Wat voor huizen staan er in Wateringse Veld?

Wateringse Veld is een woonwijk in Den Haag, Nederland. De wijk is gebouwd in de jaren 90 en bestaat voornamelijk uit eengezinswoningen en appartementen. Wateringse Veld is een ruim opgezette wijk met veel groen en parken, en heeft ook een winkelcentrum en diverse sportfaciliteiten. De wijk ligt in het stadsdeel Escamp en grenst aan de wijken Leyenburg, Moerwijk, Bouwlust en Vrederust.

Wat kost een gemiddelde woning in de wijk Wateringse Veld?

De prijs van een gemiddelde koopwoning in Wateringse Veld hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning, de locatie binnen de wijk, en de staat van onderhoud van de woning.

Op dit moment (2023) ligt de gemiddelde koopsom van een eengezinswoning in Wateringse Veld tussen de €300.000 en €450.000, afhankelijk van de grootte en locatie van de woning. Een appartement in Wateringse Veld heeft gemiddeld een koopsom tussen de €150.000 en €300.000, afhankelijk van het type appartement en de locatie.

Het is echter goed om te onthouden dat de prijzen van woningen regelmatig veranderen en afhankelijk zijn van de ontwikkelingen op de vastgoedmarkt. Het is daarom altijd verstandig om een deskundige makelaar te raadplegen voor de meest actuele informatie over de prijzen van woningen in Wateringse Veld.

Waarom wonen in Wateringse Veld?

Wateringseveld is een wijk in de stad Den Haag, gelegen in het westen van Nederland. Mensen kiezen er vaak voor om in Wateringseveld te wonen vanwege de gunstige ligging ten opzichte van het stadscentrum en andere delen van de stad.

Daarnaast is Wateringseveld een relatief rustige en groene buurt, met veel parken en groenvoorzieningen. Er zijn ook diverse winkelcentra en andere voorzieningen in de buurt, waardoor het een prettige woonomgeving is voor veel mensen.

Verder zijn er in Wateringseveld diverse scholen en sportfaciliteiten, waardoor het ook een populaire woonwijk is voor gezinnen met kinderen.

Uiteindelijk is de keuze om in Wateringseveld te wonen natuurlijk afhankelijk van persoonlijke voorkeuren en omstandigheden. Maar over het algemeen is het een fijne woonwijk met veel voorzieningen en een goede ligging.

Meesters Makelaars Den Haag

Ramon Meesters is al 25 jaar makelaar in Den Haag. Hij onderscheidt zich door zijn enorme grote kennis over de diverse woonwijken in Den Haag. Daarnaast is hij voorzitter van 2 verschillende bewonerscommissies. Hij weet dus echt wat er speelt in Den Haag en wat de plannen zijn van de gemeente op de korte en op de langere termijn. Door zijn ervaring en zijn enorme netwerk heeft Ramon veel kennis over welke woningen er op korte termijn de verkoop ingaan. Deze kennis gebruikt hij natuurlijk om zijn klanten aan de best mogelijke woning te helpen tegen de best mogelijke prijs.

Meesters Makelaars is van alle markten thuis

U kunt Meesters Makelaars voor diverse taken inschakelen. U kunt hem gebruiken als verkoopmakelaar, maar ook als aankoopmakelaar. Tevens kunt u hem ook inschakelen als onafhankelijk taxateur. Als onafhankelijk taxateur is hij aangesloten bij NWWI. Ramon Meesters is zowel de Engelse als de Spaanse taal goed meester. Bij Meesters Makelaars kunt u een 3D rondleiding laten maken, die uw te verkopen huis nog wat extra op de voorgrond zet.

Andere relevante blogs

Makelaar inschakelen

Bent u enthousiast geworden over Meesters Makelaars? Neem dan contact met ons op en klik op onderstaande button.

Contact makelaar