Een huis kopen op de Dr. J. Presserstraat in Den Haag

14 februari 2023 | Makelaar tips | Ramon

Dr. J. Presserstraat Den Haag

Den Haag is inmiddels een grote diverse stad met ruim 550.000 duizend inwoners. Ondanks dat de ruimte beperkt is komen er de laatste jaren weer veel meer woningen bij. Op diverse plekken in de stad zijn er hoge woontorens gebouwd of in aanbouw. Als je je als gezin met kinderen wilt vestigen in Den Haag wil je liever niet in een flat wonen. In de meeste gevallen zijn mensen dan op zoek naar een eengezinswoning met een tuin. Deze vind je onder andere in de Dr. Presserstraat in de wijk Houtwijk in Den Haag.

Dr. J.Presserstraat, Den Haag, Houtwijk

Karakteristieken van de Dr. J. Presserstraat

De Dr. J. Presserstraat is een van de grootste straten van Houtwijk met allemaal eengezinswoningen. Je vindt er woningen met 1 verdieping en woningen met 2 verdiepingen. Een deel van de woningen staat aan de doorgaande weg, maar er zijn ook woningen in een aantal hofjes. Jonge kinderen kunnen daardoor veilig buitenspelen. De hele wijk is trouwens een 30 km zone.

Dr. J. Presserstraat, Den Haag

Alle huizen hebben een tuin. Daarnaast is vlakbij de Dr. J. Presserstraat een mooi park gelegen, het Bokkefort Park. U kunt daar lopen met de hond of met jonge kinderen naar de speeltuin. Voor de grotere kinderen is er een basketbalveld en Richard Kraijicek playground aangelegd. Aan de rand van het park is de voetbalclub SV Houtwijk gevestigd. Er is een winkelcentrum gevestigd op de Hildekroplaan, waar u prima uw dagelijkse boodschappen kan doen. Er is een Albert Heijn, een Lidl en een Turkse supermarkt. Omdat het een kinderrijke buurt is, zijn er ook meerdere basisscholen in de wijk gevestigd.

Dr. J. Presserstraat Den Haag 3

Wonen op de Dr. J. Presserstraat in Den Haag

Ben je enthousiast geworden over de Dr. J. Presserstraat in Den Haag? Geef ons dan een belletje, dan houden wij het voor u in de gaten als er een aantrekkelijke woning in deze straat voor u ter beschikking komt.

Interessante blogs van Meesters Makelaars

Informatie vragen