Meesters Makelaars

Koop- en huurwoningen in Den Haag zijn hét specialisme van Meesters Makelaars. Als écht Haags makelaarskantoor speelt Meesters Makelaars perfect in op de Haagse woningmarkt. Ramon Meesters is makelaar pur sang. Ook is Ramon, als voorzitter van de wijk en lid van de commissie Loosduinen, altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de omgeving. Dit geeft een mooi voordeel voor u als verkoper of verhuurder, omdat Ramon als eerste weet wanneer er zaken spelen, zoals bijvoorbeeld het veranderen van de straat voor uw huis. 

Meesters Makelaars staat voor gedegenheid, betrouwbaarheid en ‘win-win’. Met net dat beetje extra service die wij u gewoon gunnen, omdat dit onze reputatie ten goede komt. Wilt u een woning verkopen dan bent u bij Meesters Makelaars verzekerd van de beste presentatie van uw woning in maar liefst drie talen: Nederlands, Engels en Spaans. Ook bent u verzekerd van 360-graden foto’s en 3D plattegronden voor een schappelijke en overzichtelijke prijs.

Ook voor de aankoop van een woning zijn wij uw ideale partner. Onze dienstverlening is gebaseerd enerzijds op een laag vast bedrag voor ondermeer onderzoek en begeleiding gedurende het gehele aankooptraject en anderzijds een variabel bedrag in de vorm van een percentage van de door ons gerealiseerde besparing (=verschil vraagprijs en koopsom). En zolang u niets koopt, betaalt u ons niets. Hier is dus sprake van 'no-cure-no-pay'. 

Wij zijn trots op onze kwaliteit, maar vinden onze klanten dat ook? Ons grote aantal positieve referenties spreekt boekdelen. Deze referenties hebben we gekregen voor onze diensten als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, verhuurmakelaar en taxateur

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij willen u graag onze toegevoegde waarde aanbieden.