Meesters Makelaars

Koop- en huurwoningen in Den Haag zijn hét specialisme van Meesters Makelaars. Als écht Haags makelaarskantoor speelt Meesters Makelaars perfect in op de Haagse woningmarkt. Ramon Meesters is makelaar pur sang en als voorzitter van een Loosduinse bewonersorganisatie (Wijkberaad Houtwijk) en lid van de Commissie Loosduinen altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de omgeving.  Dit geeft een mooi voordeel voor u als verkoper of verhuurder, omdat Ramon als eerste weet wanneer er zaken spelen, zoals bijvoorbeeld het veranderen van de straat voor uw huis. 

Meesters Makelaars staat voor gedegenheid, betrouwbaarheid en ‘win-win’. Met net dat beetje extra service die wij u gewoon gunnen, omdat dit onze reputatie ten goede komt. Wilt u een woning verkopen dan bent u bij Meesters Makelaars verzekerd van de beste presentatie van uw woning in Nederlands en Engels. Ook bent u verzekerd van 360-graden foto’s en 3D plattegronden voor een schappelijke en overzichtelijke prijs. 


Wij zijn trots op onze kwaliteit, maar vinden onze klanten dat ook? Ons grote aantal positieve referenties spreekt boekdelen. Deze referenties hebben we gekregen voor onze diensten als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, verhuurmakelaar en taxateur

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij willen u graag onze toegevoegde waarde aanbieden.

Ook voor de aankoop van een woning zijn wij uw ideale partner. Onze dienstverlening heeft als doel u te helpen bij de aankoop van uw droomwoning. Dat begint natuurlijk bij een realistische waardebepaling door mij als geregistreerd taxateur. Samen met u ga ik vervolgens het onderhandelingstraject in. Voor u is het onderhandelen namelijk een avontuur en voor mij is het een tweede natuur, de referenties spreken voor zich:

Aart F

We huurden Ramon Meesters in om ons te helpen bij het kopen van ons appartement vorig jaar. Ramon was altijd professioneel en toonde een grondig inzicht in de lokale vastgoedmarkt. Op de dag dat we het contract ondertekenden, zag Ramon een paar problemen in het huis dat we op het punt stonden te kopen. Hij stelde onmiddellijk een overeenkomst met de verkoper voor om deze te compenseren. Bij de notaris zorgde Ramon ervoor dat het probleem goed werd gedocumenteerd en erkend door alle partijen. Zonder Ramon zou het probleem onopgemerkt gebleven zijn en hadden we het zelf moeten oplossen. Daarom heb ik absoluut geen aarzeling om Ramon aan te bevelen.

Marco van Straaten

Ramon Meesters heeft mij geholpen bij het aankopen van een nieuwe woning. Aangezien dit mijn eerste koopwoning is, had ik nogal wat vragen, die Ramon allemaal duidelijk beantwoordde. Ik was ook erg tevreden over de snelheid waarmee hij emails beantwoordde en zijn betrokkenheid in het algemeen.

Annelies van den Ende

Kundige makelaar. Dhr.Meesters kan zich goed verplaatsen in de klant en is oplossingsgericht.