Makelaar Vruchtenbuurt Den Haag

24 maart 2023 | makelaar Den Haag | Ramon

Makelaar Vruchtenbuurt Den Haag

Als makelaar in Den Haag raden wij gezinnen met jonge kinderen regelmatig aan om een woning te kopen in De Vruchtenbuurt Den Haag. Deze wijk heeft alles om met een jong gezin aan de toekomst te bouwen. Informeer eens bij Ramon Meesters van Meesters Makelaars wat de mogelijkheden zijn om een huis te kopen in De Vruchtenbuurt in Den Haag.

Vruchtenbuurt Den Haag

De Vruchtenbuurt is een woonwijk in het westelijke deel van Den Haag, Nederland. Het is gelegen tussen de wijken Valkenboskwartier en Vogelwijk. De Vruchtenbuurt staat bekend om zijn groene en ruime straten, parken en tuinen. De wijk heeft een mix van woningen, waaronder appartementen, rijtjeshuizen en vrijstaande woningen. Ook zijn er diverse scholen, winkels en restaurants in de buurt.

Vruchtenbuurt Den Haag – een wijk voor jonge kinderen

Er zijn verschillende scholen te vinden in de Vruchtenbuurt in Den Haag, variërend van basisscholen tot middelbare scholen. Hieronder volgt een overzicht van de scholen in de Vruchtenbuurt:

  1. De Notenkraker – Deze basisschool is gelegen aan de Appelstraat. Op deze school wordt onderwijs gegeven aan kinderen van 4 tot 12 jaar oud. De school staat bekend om zijn kleinschaligheid en persoonlijke aanpak.
  2. De Meerpaal – Deze basisschool is gelegen aan de Weigeliaplein. Op deze school biedt men onderwijs aan kinderen van 4 tot 12 jaar oud. De school heeft een christelijke identiteit.
  3. Edith Stein College – Deze middelbare school is gelegen aan de Louis Bouwmeesterstraat. Het biedt voortgezet onderwijs aan leerlingen van VMBO tot en met Gymnasium.
  4. Het Hofstad Lyceum – Deze middelbare school is gelegen aan het Colijnplein. Hier biedt men voortgezet onderwijs aan leerlingen van VMBO tot en met VWO.
  5. ROC Mondriaan – Deze MBO school is gelegen aan de Kornoeljestraat. Dit is een regionaal opleidingen centrum middelbaar beroepsonderwijs op diverse vakgebieden.

Evenementen Vruchtenbuurt Den Haag

Een van de trekpleisters van de Vruchtenbuurt is het Park Vruchtenbuurt, een grote groene ruimte midden in de wijk. Het heeft wandel- en fietspaden, een speeltuin en picknickplaatsen. In het park organiseert men ook het hele jaar door verschillende gemeenschapsevenementen. De Vruchtenbuurt in Den Haag is een levendige wijk met diverse evenementen en activiteiten gedurende het jaar. Hieronder vind je een aantal voorbeelden:

  1. Vruchtenbuurt Festival: Dit festival wordt jaarlijks in het voorjaar georganiseerd en biedt een programma met muziek, theater, workshops en diverse activiteiten voor jong en oud.
  2. Koningsdag: Op 27 april wordt in de Vruchtenbuurt Koningsdag gevierd met diverse activiteiten en een vrijmarkt waarop bewoners hun spullen kunnen verkopen.
  3. Halloweenoptocht: Elk jaar wordt er in de Vruchtenbuurt een Halloweenoptocht georganiseerd. Kinderen kunnen verkleed meedoen en langs de deuren gaan om snoep op te halen.
  4. Sinterklaasintocht: In november komt Sinterklaas met zijn Pieten aan in de Vruchtenbuurt. Er is dan een feestelijke ontvangst en diverse activiteiten voor kinderen.
  5. Buurtfeesten: Bewoners van de Vruchtenbuurt organiseren ook regelmatig buurtfeesten en barbecues om elkaar te ontmoeten en de gemeenschap te versterken.

Met recht mag gezegd worden, dat de Vruchtenbuurt in Den Haag een rustige en gezinsvriendelijke buurt met gemakkelijke toegang tot het openbaar vervoer en nabijgelegen voorzieningen.

Makelaar Vruchtenbuurt Den Haag – Ramon Meesters uw makelaar

Bent u overtuigd, dat de Vruchtenbuurt in Den Haag de wijk is waar u zich met uw gezin wilt vestigen? Neem dan contact op met Meesters Makelaars. Ramon Meesters is zowel aankoopmakelaar als verkoopmakelaar. Meesters Makelaars is een klein makelaarskantoor waar persoonlijke aandacht voorop staat. Ramon Meesters kent Den Haag Zuid West en daarmee de Vruchtenbuurt op zijn duimpje. Door de jaren heen heeft hij een ontzettend groot netwerk opgebouwd. Hierdoor is Ramon zeer goed geïnformeerd. Vaak weet hij al voor dat een huis in de verkoop gaat, dat het huis op de markt komt. Deze voorkennis gebruikt hij om zijn klanten aan hun droomhuis te helpen.

Aankoopmakelaar Den Haag

Bij het kopen van een huis of een appartement is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Deze kijkt namelijk objectief en zonder emotie naar een huis. Dit komt het onderhandelingsproces ten goede. Zo betaalt u nooit teveel voor uw droomhuis. Daarnaast is Ramon ook gecertificeerd taxateur. Hij weet daarom precies wat een woning waard is.

Makelaar Den Haag

Een huis koop je niet elke dag! Daarom is het verstandig om een makelaar in te schakelen. Een huis kopen of verkopen is namelijk hard werken en daar komt ook nog eens veel papierwerk bij kijken. Meesters Makelaars kan u daarbij flink ontzorgen. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Makelaar offerte aanvragen