Omschrijving

NIEUW TE KOOP! 4 kamerappartement van ca. 80 m2, gelegen op de zevende etage, met eigen parkeerplaats, berging in de onderbouw en balkon. Gelegen nabij scholen, winkelcentrum “de Stede”, openbaar vervoer tramlijn 4 en de oprit naar de snelweg via de N211. 

TOP-5 redenen voor het kopen van deze woning:
1.) Ruim appartement
2.) Hoekligging, waardoor veel zonlicht in alle ruimtes.
3.) Met eigen parkeerplaats.
4.) Gelegen op 2 minuten loopafstand van tramhalte lijn 4 naar Den Haag CS, Centrum, de Uithof, Leidschendam en Leidschenveen. Gelegen nabij de ontsluitingsweg N211 (Den Haag Zuid), waardoor tijdwinst bij reizen buiten Den Haag.
5.) Familiebadplaats Kijkduin in de nabijheid.

INDELING:

Via de bordestrap aan de buitenzijde van het appartementencomplex arriveert u bij de centrale entree met een bellentableau en brievenbussen. U gaat met de lift naar de zevende etage.
 

Entree woning: Via de hal komt u uit in de gang, van waaruit u toegang heeft tot de volgende ruimtes:

Woonkamer 5,20 m x 4,00 m door de hoekligging met veel lichtinval.
Master bed room 4,20 m  x 2,70 m
Slaapkamer 2: 4,20 m x 2,58 m,
Slaapkamer 3: 4,20 m x 2,05 m.
Luxe open keuken in rechte opstelling van 8 m2 met een granieten werkblad en granieten achterwand. Voorzien de volgende inbouwapparatuur; elektrische oven, gasfornuis, afzuigkap, vaatwasmachine en magnetron. De keuken biedt toegang tot het balkon van ca. 3,2 m2.
Nette badkamer 1,70 m x 1,50 m met douchecabine, wastafel en mechanische ventilatie.
Toilet met fontein.

Voor een goede indruk van de maatvoering en de situering van deze ruimtes ten opzichte van elkaar, verwijzen we u graag naar de in deze presentatie getoonde 3d-plattegrond.

Bijzonderheden/Samenvatting:

* Eigen parkeerplaats.
* Erfpacht eeuwigdurend afgekocht.
* Blokverwarming, inclusief warm tapwater. Voorschot water – en stookkosten: €80,55 per maand.
* Berging in de onderbouw 2,80 m x 1,40 m.
* Elektra:  6 groepen met aardlekschakelaar.
* Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas.
* Vve bijdrage appartement:  € 177,34 /maand 
* VvE bijdrage parkeerplaats: €11,55 per maand.
* Door verkoper gewenste overdrachtsdatum: in overleg

Kortom, deze woning met parkeerplaats is zeker de moeite waard om te bezichtigingen. Maakt u hiervoor een afspraak met de makelaar.  

Voor de bezichtiging van dit appartement zijn de volgende twee kijkdagen gereserveerd: donderdagmiddag 7 mei van 13:00 uur tot 17:00 en vrijdag 8 mei van 10:00 uur tot 14:00 uur.

Vanwege het Covid-19 virus worden per bezichtigingsaanvraag slechts twee kijkers toegelaten. Per reservering wordt 20 minuten uitgetrokken, waarna een interval van 10 minuten voor de volgende afspraak. Er worden geen meerdere bezichtigingen gelijktijdig gehouden. Voor binnenkomst wordt u gevraagd uw handen te reinigen met alcoholhoudende handgel. Tevens wordt u gevraagd niets in de woning aan te raken. Indien u een afgesloten ruimte wenst te zien, zal de makelaar deze voor u openen. Bij ziekteverschijnselen verzoeken we u voortijdig af te melden en niet te verschijnen.

+ Lees de volledige omschrijving