Omschrijving

NIEUW TE KOOP! 4 kamerappartement van ca. 80 m2, gelegen op de eerste woonlaag, met eigen parkeerplaats, berging in de onderbouw en balkon. Gelegen nabij scholen, winkelcentrum “de Stede”, openbaar vervoer tramlijn 4 en de oprit naar de snelweg via de N211. 

TOP-5 redenen voor het kopen van deze woning:
1.) Ruim appartement
2.) Hoekligging, waardoor veel zonlicht in alle ruimtes.
3.) Met eigen parkeerplaats.
4.) Gelegen op 3 minuten loopafstand van tramhalte lijn 4 naar Den Haag CS, Centrum, de Uithof, Leidschendam en Leidschenveen. Gelegen nabij de ontsluitingsweg N211 (Den Haag Zuid), waardoor tijdwinst bij reizen buiten Den Haag.
5.) Familiebadplaats Kijkduin in de nabijheid.

INDELING:

Via de bordestrap aan de buitenzijde van het appartementencomplex arriveert u bij de centrale entree met een bellentableau en brievenbussen. Het betreffende appartement bevindt zich op dit niveau. 
 

Entree woning: Via de hal komt u uit in de gang, van waaruit u toegang heeft tot de volgende ruimtes:

Woonkamer 5,20 m x 4,00 m door de hoekligging met veel lichtinval.
Master bed room 4,20 m  x 2,70 m
Slaapkamer 2: 4,20 m x 2,58 m,
Slaapkamer 3: 4,20 m x 2,05 m.
Lichte keuken in rechte opstelling van 9 m2 voorzien van een inbouw elektrische oven, gasfornuis en afzuigkap. De keuken biedt toegang tot het balkon van ca. 3,2 m2.
Nette badkamer 1,70 m x 1,50 m met douchecabine, wastafel en mechanische ventilatie.
Toilet met fontein.

Voor een goede indruk van de maatvoering en de situering van deze ruimtes ten opzichte van elkaar, verwijzen we u graag naar de in deze presentatie getoonde 3d-plattegrond.

Bijzonderheden/Samenvatting:

* Eigen parkeerplaats.
* Erfpacht eeuwigdurend afgekocht.
* Blokverwarming, inclusief warm tapwater. Voorschot water – en stookkosten: €95,00 per maand.
* Berging in de onderbouw 2,80 m x 1,40 m.
* Elektra:  2 groepen met aardlekschakelaar.
* Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolatieglas.
* Vve bijdrage appartement:  € 167,74 /maand 
* VvE bijdrage parkeerplaats: €16,46 per maand.
* Door verkoper gewenste overdrachtsdatum: 1 juli 2020

Kortom, deze woning met parkeerplaats is zeker de moeite waard om te bezichtigingen. Maakt u hiervoor een afspraak met de makelaar.  We reserveren hiervoor de volgende kijkdagen: maandagmiddag 6 april van 13:00 uur tot/met 17:00 uur én woensdagmiddag 8 april van 13:0 uur tot/met 17:00 uur.

Vanwege het Covid-19 virus worden per bezichtigingsaanvraag slechts twee kijkers toegelaten. Per reservering wordt 20 minuten uitgetrokken, waarna een interval van 10 minuten voor de volgende afspraak. Er worden geen meerdere bezichtigingen gelijktijdig gehouden. Voor binnenkomst wordt u gevraagd uw handen te reinigen met alcoholhoudende handgel. Tevens wordt u gevraagd niets in de woning aan te raken. Indien u een afgesloten ruimte wenst te zien, zal de makelaar deze voor u openen. Bij ziekteverschijnselen verzoeken we u voortijdig af te melden en niet te verschijnen.

+ Lees de volledige omschrijving