Omschrijving

Goed onderhouden dubbel bovenhuis van 139 m2 uit de jaren´30, met drie ruime slaapkamers en twee balkons gelegen aan de fraaie bocht van de Thorbeckelaan, aan de rand van de Haagse Vruchtenbuurt!

TOP-5 REDENEN VOOR HET KOPEN VAN DEZE WONING:
1.) Fraai gelegen aan de Thorbeckelaan.
2.) Mooie lichtinval door hoge ligging op tweede en derde etage.
3.) Beschikt over twee riante balkons.
4.) Met riante trapopgang voorzien van schitterend glas in loodraam.
5.) Nabij voorzieningen als Openbaar Vervoer (Randstadrail lijn 2 naar Centrum op 1 minuut loopafstand) en winkelcentrum De Savornin Lohmanplein.

INDELING:

Begane grond: Via de gemeenschappelijke open portiektrap gaat u naar de eerste etage.

Eerste etage: Voordeur, hal met meterkast en bordestrap met het originele glas in loodraam gaan we naar de tweede etage.

Tweede etage: Via de hal met tochtdeur arriveert u op de overloop met toegang tot een toiletruimte en een doorgebroken woonkamer met erker en met mooie daglichttoetreding. Vanuit de woonkamer van maar liefst 47 m2 is er aan de achterzijde toegang tot de keuken en tot een riant balkon van ca. 8 m2. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 5 pits gasfornuis, afzuigkap, oven, vaatwasmachine, close-in-boiler voor instant warm wate, magnetron, koelkast en vriezer. Met de trap op de overloop gaan we naar de derde etage.

Derde etage: Overloop met daar aan gelegen de volgende ruimtes: ruime slaapkamer (22,4 m2) aan de straatzijde, en twee slaapkamers aan de achterzijde: één van die twee slaapkamers meet 16,9 m2 en biedt toegang tot de badkamer en toegang tot een ruim balkon van 7,3 m2. De andere (derde slaapkamer) is zeker ook niet klein en meet 7,9 m2. Aan de overloop bevindt zich een tweede toilet. De hiervoor genoemde badkamer is voorzien van een douchecabine, een wastafel en een designradiator. Met een eenvoudige doorbraak is het mogelijk om een rechtstreekse toegang vanaf de overloop te realiseren.

Op straatniveau, links naast de gemeenschappelijke portiektrap bevindt zich een gemeenschappelijke berging voor het stallen van fietsen.

Voor een goede indruk van de maatvoering en de situering van deze ruimtes ten opzichte van elkaar, verwijzen we u graag naar de in deze presentatie getoonde 2d -en 3d-plattegronden, alsmede de Matterport 3D-foto.

BIJZONDERHEDEN:
* Gelegen op eigen grond.
* VvE: 1/4e aandeel in een gezonde VvE, bijdrage €100,00 per maand. Het banksaldo is ca. €4.000 en het dak en schoorstenen werden in 2019 vernieuwd. Gevels en beton zijn in 2021 hersteld.
* c.v.-ketel: H.R.-combiketel merk Atag (2015).
* Meterkast: schakelkast uit 2010.
* Het appartement is bijna volledig voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen (m.u.v. het raam met glas in lood in het trappenhuis).
* De constructievloeren van het appartement zijn van hout.
* De via de voorslaapkamer met vaste trap toegankelijke vliering is kadastraal niet meegesplitst.

De woning is helaas op dit moment niet meer te bezichtigen, want er is een match gevonden tussen de vermoedelijke koopster en de verkoper. Indien u op de hoogte wilt blijven van het woningaanbod van Meesters Makelaars, stuurt u daarvoor dan een e-mail met uw naam en uw contactgegevens.

+ Lees de volledige omschrijving