Omschrijving

NIEUW TE KOOP!  Sfeervol 2/3-kamerappartement van ca. 84 m2, gelegen op de zesde woonlaag van galerijflat “Ockenburghzicht”.  Het appartement heeft een heerlijke ligging in het meest groene gedeelte van Den Haag met in de nabijheid recreatiegebieden ‘de Uithof’, Madestein, landgoed Ockenburgh, Meer en Bos en op enkele minuten afstand van het strand en de winkels van Kijkduin. Op slechts enkele minuten lopen bevindt zich het goed aangeschreven Winkelhof Waldeck. 

TOP-5 redenen voor het kopen van dit appartement:
1. Opvallend licht en ruim appartement in goede staat van onderhoud.
2. Met balkon van 10 m2 op het westen (middag -en avondzon).
3. Op loopafstand van Winkelhof Waldeck.
4. Op loopafstand van familiebadplaats Kijkduin.
5. Opstapplaats Randstadrail lijn 3 pal voor de deur (o.a. naar Grote Markt, Spui, CS, Voorburg, Leidschendam) en met efficiënte aansluiting op het Randstedelijke wegennet.

INDELING: 
Begane grond: Entree via een gesloten portiek met bellentableau en brievenbussen. U gaat met de lift naar de zesde woonlaag (zevende etage),

Zesde woonlaag: Via de hal gaat gaat u naar de galerij, welke met transparante windschermen is afgesloten. Het eerste appartement aan de rechter zijde is het te object dat wij u te koop aanbieden.

Entree woning: Klassieke hal met de originele plavuizen en meterkast, welke overgaat op een centrale overloop die toegang biedt tot de volgende ruimtes (met de klok mee): master bedroom met opbergkast, badkamer, ruime woonkamer (voormalig twee kamers), toilet, voorraadkast, kast met opstelplaats voor de wasmachine en de keuken. De luxe afgewerkte badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafelmeubel met spiegelopbergkast en inloopdouche. De eigentijdse keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; een vaatwasser, 4-pitsgasfornuis, afzuigkap, oven en een close-in-boiler. De lichte woonkamer met weids uitzicht biedt toegang tot het riante balkon op het westen (avondzon). De woonkamer is bovendien ruim voorzien met maar liefst 4 inbouwkasten met opbergruimte.

Berging: Op de eerste etage bevindt zich de berging van 6,2 m2.

Het appartement biedt ook de mogelijkheid van het parkeren van een auto op het gemeenschappelijk parkeerterrein.

Voor een goede indruk van de maatvoering en de situering van deze ruimtes ten opzichte van elkaar, verwijzen we u graag naar de in deze presentatie getoonde 3d-plattegrond.

De algehele afwerking is van goede kwaliteit en eigentijds; gladgestucte muren en plafond, lichte laminaatvloer in de woonkamer en neutrale plavuizen in keuken, badkamer en toilet.

Het gaat hier om een zeer ruim 2-kamerappartement, welke zeer eenvoudig kan worden omgevormd tot een nog steeds zeer ruim driekamerappartement.

Bijzonderheden:
* Eigen grond
* Gebruiksoppervlakte circa 84 m²
* Meterkast; moderne schakelkast voorzien van 7 groepen.
* Centrale verwarming middels blokverwarming, warm water via een boiler.
* Voorschot stookkosten en water: €40,00 per maand.
* Actieve VvE: bijdrage thans € 230,03 per maand 
* Definitief energielabel E
* Videofooninstallatie voor het openen van de centrale deur
* Verkoopvoorwaarden: ouderdom -en materialenclausule van toepassing

Voor de bezichtiging van dit appartement zijn de volgende kijkdagen gereserveerd: 
* vrijdag  17 juli van 13:00 uur tot 17:00 uur
* zaterdag 18 juli van 10:00 uur tot 14:00 uur 
* maandag 20 juli van 9:30 uur tot 13:00 uur

Vanwege het Covid-19 virus worden per bezichtigingsaanvraag slechts twee kijkers toegelaten. Per reservering wordt 20 minuten uitgetrokken, waarna een interval van 10 minuten voor de volgende afspraak. Er worden geen meerdere bezichtigingen gelijktijdig gehouden. Voor binnenkomst wordt u gevraagd uw handen te reinigen met alcoholhoudende handgel. Tevens wordt u gevraagd niets in de woning aan te raken. Indien u een afgesloten ruimte wenst te zien, zal de makelaar deze voor u openen. Bij ziekteverschijnselen verzoeken we u voortijdig af te melden en niet te verschijnen.

+ Lees de volledige omschrijving