Omschrijving

NIEUW TE KOOP! Gelegen in de Notenbuurt. Klassieke 4-kamer parterrewoning (twee slaapkamers) van 75 m2 met voortuin en riante achtertuin op het zuidoosten.

TOP-5 REDENEN VOOR HET KOPEN VAN DIT APPARTEMENT:
1.) Parterrewoning, dus alles gelijkvloers.
2.) In het bezit van waardevolle klassieke jaren ’30 elementen, zoals originele schuifseparatie en glas-in-lood.
3.) Met ruime voortuin en riante zonnige achtertuin (zuidoosten).
4.) Op loopafstand van tramlijn 2 naar Centrum en Centraal Station, goed aangeschreven basisscholen, kinderopvangcentra en winkelcentrum.
5.) Nabij duinen en familiebadkplaats Kijkduin.

INDELING:
Via de voortuin naar de voordeur; entree met klassieke hal met tochtdeur. Vervolgens komt u in de centrale gang met aan de linkerzijde de volgende ruimtes, voorslaapkamer met inbouwkastenwand, toiletruimte, kast met opstelplaats voor de wasmachine, en achterslaapkamer (met de meterkast). Vanuit de achterslaapkamer is er toegang tot de badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en designradiator. Aan het einde van de gang bevindt zich de keuken voorzien van koelkast met daaronder een vriezer, 4 pits gasfornuis met oven, afzuigkap en vaatwasmachine. 
Aan de rechterzijde van de gang bevinden zich de voorkamer en de achterkamer (en suite) met houten vloer, welke van elkaar gescheiden zijn door een klassieke schuifseparatie voorzien van glas-in-lood en kasten. Via de achterslaapkamer, de keuken en de achter- woon/eetkamer is er toegang tot de riante en zonnige achtertuin. Voor de zonnige dagen beschikt deze parterre over een elektrisch zonnescherm.

Voor een goede indruk van de maatvoering en de situering van deze ruimtes ten opzichte van elkaar, verwijzen we u graag naar de in deze presentatie getoonde 3d-plattegrond.

BIJZONDERHEDEN: 
* Gelegen op eeuwigdurende erfpachtgrond van de gemeente ‘s-Gravenhage; de jaarlijkse canon bedraagt €100,92 per half jaar (herziening per 5 jaar, 1-1-2025). De grondwaarde bedraagt €18.349,00 met mogelijkheid van afkoop.
* Actieve en professioneel begeleide VvE: maandelijkse bijdrage €50,00 per maand. Inschrijving in KvK, jaarlijkse vergadering, notulen, jaarverslag, reservefonds en MJOP aanwezig.
* Voorzijde voorzien van dubbel glas, achterzijde voorzien van enkel glas.
* Elektra: moderne schakelkast voorzien van 5 groepen en aardlekschakelaar.
* c.v.-ketel: combi-ketel Intergas uit 2020.
* Buitenschilderwerk mei 2020.
* Ouderdomsclausule van toepassing.

Kortom, deze woning is zeker de moeite waard om te bezichtigen. Maakt u daarvoor een afspraak met de makelaar. 

Vanwege het Covid-19 virus worden per bezichtigingsaanvraag slechts twee kijkers toegelaten. Per reservering wordt 20 minuten uitgetrokken, waarna een interval van 10 minuten voor de volgende afspraak. Er worden geen meerdere bezichtigingen gelijktijdig gehouden. Voor binnenkomst wordt u gevraagd uw handen te reinigen met alcoholhoudende handgel. Tevens wordt u gevraagd niets in de woning aan te raken. Indien u een afgesloten ruimte wenst te zien, zal de makelaar deze voor u openen. Bij ziekteverschijnselen verzoeken we u voortijdig af te melden en niet te verschijnen.

+ Lees de volledige omschrijving