Omschrijving

ONDER BOD.  U kunt geen afspraak voor een bezichtiging meer inplannen. 4 kamer hoekappartement met drie slaapkamers van 64 m2 en met balkon gelegen op een eerste etage, tegenover O.V.-opstapplaats Leyenburg en het Haga ziekenhuis. Scholen in de buurt. In de onderbouw beschikt dit appartement over maar liefst twee ruime bergingen.

Top-5 redenen voor het kopen van deze woning:

1.) Hoekappartement met veel daglicht vanaf drie zijdes.
2.) Centraal gelegen tegenover O.V.-opstapplaats Leyenburg, met een aantal belangrijke verbindingen zoals lijn 4 naar Centraal Station, maar ook Leidschendam-Voorburg en Leidschenveen én lijn 6 naar Haagse Markt, Centraal Station en Mariahoeve.
3.) Weids uitzicht.
4.) In 2017 grondig gerenoveerd en recentelijk geschilderd.
5.) Met twee ruime bergingen van tezamen ca 16 m2.

INDELING:
Begane grond: Afsluitbare centrale voordeur met brievenbussen en bellentableau.

Eerste etage: Via de voordeur komt u in de centrale gang met daar aan gelegen de woonkamer, drie slaapkamers, de keuken, het toilet en de meterkast. De woonkamer van 17,5 m2 is gelegen op een hoek waardoor daglicht via twee zijdes de woning binnentreedt. De master bedroom van 12,5 m2 is gelegen op het noordoosten, waardoor u wakker wordt met zonlicht. Deze kamer heeft ook ramen aan twee zijdes, voor extra daglicht. De overige twee slaapkamers meten 8 m2 en 7,7 m2. De keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis, afzuigkap en vaatwasmachine. De moderne badkamer is toegankelijk via de keuken en is voorzien van een douche en wastafel. De meterkast bevat 3 groepen in een moderne schakelkast en A.L.S. De H.R.-combiketel stamt uit 2012.

De gehele woning is voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen en beschikt over een laminaatvloer en glad gestuukte muren.

Onderbouw: In de onderbouw bevinden zich twee bergingen van beide ca. 8m2.

Voor een goede indruk van de maatvoering en de situering van deze ruimtes ten opzichte van elkaar, verwijzen we u graag naar de in deze presentatie getoonde 3d-plattegrond.

BIJZONDERHEDEN:
* Gelegen op eigen grond.
* VvE: actieve VvE, €116,90 / maand. 
* H.R. combiketel uit 2012 (Intergas).
* Elektra; 3 groepen +A.L.S.
* Niet-bewoningsclausule van toepassing.
* Ouderdomsclausule en materialenclausule van toepassing.
 

+ Lees de volledige omschrijving