Omschrijving

NIEUW TE KOOP! Aantrekkelijk geprijsde 3 kamer-portiekwoning op een eerste etage in de Laurierstraat met een woonoppervlak van 64 m2. De woning is gelegen in de Haagse Heesterbuurt nabij openbaar vervoer (tramlijn 2), winkels en scholen.

TOP-5 REDENEN VOOR HET KOPEN VAN DIT APPARTEMENT:
1.) Gelegen in een gewilde Heesterbuurt van Den Haag
2.) Aantrekkelijk geprijsd, waardoor financiële ruimte wordt gecreëerd voor het naar eigen smaak inrichten van dit appartement.
3.) Met slaapkamer op het oosten, dus heerlijk wakker worden met de ochtendzon.
4.) De woning heeft nu één slaapkamer, maar er kunnen eenvoudig twee slaapkamers worden gerealiseerd door het afsluiten van de doorgang van de woonkamer naar naar het L-vormige deel.
5.) Nabij openbaar vervoer, winkels en scholen.

INDELING:

Begane grond: Via de hardstenen typische Haagse portiektrap gaat u naar de eerste etage.

Eerste etage: Via de voordeur komt u in de hal en overloop met toegang tot de deels doorgebroken woonkamer (welke eenvoudig is te splitsen in een woonkamer en een slaapkamer), de keuken, de badkamer voorzien van douchecabine, wastafel en opstelplaats voor de c.v.-ketel en de master bedroom. Tevens bevinden zich aan deze overloop de toiletruimte, meterkast, garderobe en opbergkast. Vanuit de keuken, badkamer en master bedroom is er toegang tot het balkon (oosten) aan de achterzijde van de woning.

Voor een goede indruk van de maatvoering en de situering van deze ruimtes ten opzichte van elkaar, verwijzen we u graag naar de in deze presentatie getoonde 3d-plattegrond.

BIJZONDERHEDEN:
* Gelegen op eigen grond.
* Appartement volledig voorzien van dubbel glas.
* VvE: actief, maandelijkse bijdrage € 100,00
* Volledig voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen.
* voorlopig energielabel E.
* moderne meterkast met 3 groepen en aardlekschakelaar.
* c.v.-ketel; V.R.-ketel uit ca. 1995.
* ouderdomsclausule en materialenclausule van toepassing.
* opleverdatum in overleg na 1 augustus 2020.

Kortom, deze woning is zeker de moeite waard om te bezichtigen. Maakt u daarvoor een afspraak met de makelaar. 

Voor de bezichtiging van dit appartement zijn de volgende kijkdagen gereserveerd: 
* donderdag 4 juni van 9:00 uur tot 17:00 uur
* vrijdag 5 juni van 9:00 uur tot 17:00 uur
* maandag 8 juni van 14:00 uur tot 17:00 uur

Vanwege het Covid-19 virus worden per bezichtigingsaanvraag slechts twee kijkers toegelaten. Per reservering wordt 20 minuten uitgetrokken, waarna een interval van 10 minuten voor de volgende afspraak. Er worden geen meerdere bezichtigingen gelijktijdig gehouden. Voor binnenkomst wordt u gevraagd uw handen te reinigen met alcoholhoudende handgel. Tevens wordt u gevraagd niets in de woning aan te raken. Indien u een afgesloten ruimte wenst te zien, zal de makelaar deze voor u openen. Bij ziekteverschijnselen verzoeken we u voortijdig af te melden en niet te verschijnen.

+ Lees de volledige omschrijving