Omschrijving

NIEUW TE KOOP! 4-kamer hoekappartement op een eerste etage van 95 m2 met riante berging in de onderbouw. Veel daglicht door ramen aan drie zijden van het appartement.  Gevarieerd uitzicht over de Larixstraat en Segbroeklaan. Gelegen op loopafstand van winkelstraat Fahrenheitstraat.

TOP-5 redenen voor het kopen van deze woning;
1.) Hoekappartement met veel daglicht via drie zijden van de woning.
2.) Gelegen op loopafstand van de Fahrenheitstraat en op 2,5 km afstand van het strand.
3.) Riante berging van 18 m2 in de onderbouw.
4.) Met balkon op het westen (avondzon).
5.) Op loopafstand van tramlijn 12 (o.m. Hollands Spoor) en buslijn 24 (o.m. Kijkduin en Centraal Station).

INDELING:
Begane grond: Voortuin naar centrale en afsluitbare voordeur met brievenbussen en bellentableau. Entree met trappenhuis met lift en trap naar de eerste etage.

Eerste etage: Voordeur met overloop, met daaraan de volgende ruimtes: badkamer voorzien van douchecabine en wastafel, toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast, achterslaapkamer, keuken aan de achterzijde, woonkamer-en-suite en voorslaapkamer.
De achter -en voorkamer van de kamer-en-suite zijn van elkaar gescheiden door middel van klassieke schuifdeuren voorzien van glas-in-lood. De keuken is basic afgewerkt en bevat een koelkast, vaatwasmachine, 4-pitsgasfornuis met oven en afzuigkap. In de keuken bevindt zich tevens de opstelplaats van de wasmachine. Via de achterslaapkamer, de keuken en de achterkamer van de kamer-en-suite is er toegang tot het balkon over de volle breedte van het appartement en is gelegen op het westen (avondzon). In de opbergkast van het balkon is de opstelplaats van de c.v.-ketel.

Berging: Vanaf de begane grond is er een trap naar de kelder, waar zich de riante berging bevindt van maar liefst 18 m2. Deze berging is voorzien van elektriciteit.

Voor een goede indruk van de maatvoering en de situering van deze ruimtes ten opzichte van elkaar, verwijzen we u graag naar de in deze presentatie getoonde 3d-plattegrond.

BIJZONDERHEDEN:
* Erfpacht voor onbepaalde tijd, tot 31 december 2027. Jaarlijkse canon €56,00. Offerte beschikbaar met mogelijkheid van omzetting naar “eeuwigdurend afgekocht” met een eenmalige afkoopsom van €22.946,00 (grondwaarde)
* Woning volledig voorzien van dubbel glas.
* Actieve VvE: bijdrage €122,00 per maand.
* Niet bewoningsclausule van toepassing.

Kortom, deze woning is zeker de moeite waard om te bezichtigen. Maakt u daarvoor een afspraak met de makelaar.

Voor de bezichtiging van dit appartement zijn de volgende drie kijkdagen gereserveerd: donderdagmiddag 7 mei van 9:00 uur tot 12:00, vrijdag 8 mei van 15:00 uur tot 17:00 uur en maandag 11 mei van 9:00 uur tot 12:00 uur.

Vanwege het Covid-19 virus worden per bezichtigingsaanvraag slechts twee kijkers toegelaten. Per reservering wordt 20 minuten uitgetrokken, waarna een interval van 10 minuten voor de volgende afspraak. Er worden geen meerdere bezichtigingen gelijktijdig gehouden. Voor binnenkomst wordt u gevraagd uw handen te reinigen met alcoholhoudende handgel. Tevens wordt u gevraagd niets in de woning aan te raken. Indien u een afgesloten ruimte wenst te zien, zal de makelaar deze voor u openen. Bij ziekteverschijnselen verzoeken we u voortijdig af te melden en niet te verschijnen.

+ Lees de volledige omschrijving