Omschrijving

Wegens een overweldigend hoog aantal van bezichtigingsaanvragen is het nu niet meer mogelijk een bezichtiging in te plannen. Wilt u op de back-uplijst komen, stuur ons dan een e-mailtje.

NIEUW TE KOOP! Heerlijk lichte en ruime 5 kamer parterrewoning van 108 m2 in de gezellige Heesterbuurt, met in de nabijheid de goed aangeschreven winkelstraat Fahrenheitstraat, basisscholen, middelbare scholen en uitstekende o.v.-verbindingen (Randstadrail lijn 3 en tramlijn 12 op 1 minuut loopafstand).

TOP-5 REDENEN VOOR HET KOPEN VAN DEZE WONING:
1.) Zeer ruime parterre met drie slaapkamers.
2.) Eigentijdse afwerking met mooie materialen, zoals doorlopende eikenhouten vloer, glad gestuukte muren en plafonds.
3.) In bezit van originele karaktervolle elementen als houten kozijnen met roedeverdeling.
4.) Veel lichtinval dankzij tuinligging op het oosten (ochtend -en middagzon) en woonkamer op het westen (middag -en avondzon).
5.) Centraal gelegen nabij openbaar vervoer, basis -en middelbare scholen, en winkelstraat Fahrenheitstraat.

INDELING:

Begane grond: Voordeur, kleine hal, tochtdeur naar de zeer ruime centrale hal, met toegang tot de de doorgebroken en zonnige woonkamer met half open keuken. Deze keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur; 4 pits gasfornuis, oven, afzuigkap, nieuwe vaatwasser en een koel/vriescombinatie. Aan de centrale hal bevindt zich verder een ruime voorslaapkamer van 9 m2, een voorraadkast, de meterkast, een kast met opstelplaats voor de wasmachine, de eigentijds afgewerkte badkamer uit 2020 voorzien van douche, wastafel en designradiator en een separate toiletruimte met modern hangend toilet. Via de overloop en gang komt men in de aanbouw met een tweede slaapkamer van 10,5 m2 met in het verlengde daarvan de derde slaapkamer van maar liefst 11,8 m2. Beide slaapkamers bieden uitzicht op de heerlijke achtertuin op het oosten (ochtend -en middagzon).

Tuin: Vanuit de woonkamer en slaapkamers ’twee’ en ‘drie’ is er toegang tot de riante achtertuin van 62 m2 én een houten berging van 7,7 m2.

Voor een goede indruk van de maatvoering en de situering van deze ruimtes ten opzichte van elkaar, verwijzen we u graag naar de in deze presentatie getoonde 2d -en 3d-plattegronden, alsmede de Matterport 3D-foto.

BIJZONDERHEDEN:

* Gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. Canon €77,78 per jaar, welke eeuwigdurend kan worden afgekocht voor ca. €5.200,00.
* Actieve VvE: € 107,50 per maand.
* In het bezit van energielabel D.
* Appartement voorzien van enkel glas.
* C.V.-ketel: H.R.-combi Remeha Avanta (2020).
* Meterkast: schakelkast voorzien van 7 groepen.
* Parkeren: mogelijkheid van parkeren van de auto in de openbare ruimte met een gemeentelijke parkeervergunning (eerste auto €64,80 per jaar). Niet vergunninghouders betalen parkeergeld dagelijks tussen 18:00 uur en 24.00 uur.
* Oplevering in overleg, verwacht eind september/begin oktober 2021.

Kortom, dit appartement is zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Voor een bezichtigingsafspraak neemt u alstublieft contact op met de makelaar of reserveer online via de website van de makelaar.

Vanwege het Covid-19 virus worden per bezichtigingsaanvraag slechts twee kijkers toegelaten. Per reservering wordt 30 minuten uitgetrokken. Er worden geen meerdere bezichtigingen gelijktijdig gehouden. Voor binnenkomst wordt u gevraagd uw handen te reinigen met alcoholhoudende handgel.  Bij ziekteverschijnselen verzoeken we u voortijdig af te melden en niet te verschijnen.

+ Lees de volledige omschrijving