Omschrijving

Op de zevende verdieping gelegen driekamer hoekappartement van 85 m2 aan de rand van Mariahoeve/Bezuidenhout met fantastisch uitzicht over de skyline van Den Haag!

TOP-5 redenen voor het kopen van dit appartement:
1.) Schitterend uitzicht over de skyline van Den Haag.
2.) De perfecte uitvalsbasis: dicht bij het centrum, openbaar vervoer en snelwegen.
3.) Door hoekligging veel daglichttoetreding.
4.) Beschikt over twee zonnige balkons.
5.) Groene omgeving: verschillende parken en het Haagse bos op loopafstand.

Indeling;

Begane grond: centrale afgesloten toegangsdeur van appartementencomplex “Helios”, hal met trappenhuis en lift naar de zevende etage.

Zevende etage: Voordeur, gevolgd door gang met daaraan gelegen de volgende ruimtes; nette badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel, verwarmde spiegel en designradiator, een separate toiletruimte met modern toilet met fonteintje, een opbergruimte met meterkast met daarnaast een ruimte met opstelplaats voor de wasmachine. Tot slot twee grote slaapkamers. Aan het einde van de gang komt u in de ruime woonkamer met open keuken. Vanuit de keuken en woonkamer is er toegang tot twee balkons, een op het zuiden en een op het westen. De keuken bevat de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, combi-ovenmagnetron, vaatwasser (2020), 4-pits gasfornuis en afzuigkap.

De woonkamer is gelegen op een hoek met een fraai en weids uitzicht over de skyline van Den Haag. Verder zijn er in de nabije omgeving veel groenvoorzieningen, supermarkten, scholen, sportaccomodaties, openbaar vervoer mogelijkheden, winkelcentra (waaronder de Mall of the Netherlands) en medische centra.

Voor een goede indruk van de maatvoering en de situering van de ruimtes ten opzichte van elkaar, verwijzen we u graag naar de in deze presentatie getoonde 2d -en 3d-plattegronden, alsmede de Matterport 3D-foto.

De algehele afwerking van dit appartement is eigentijds met glad gestuukte muren en nette laminaatvloer.

In de onderbouw bevindt zich een gemeenschappelijke fietsenberging en op het parkeerterrein is plaats voor het parkeren van een auto.

Bijzonderheden:
* Gelegen op eigen grond.
* Meterkast: schakelkast voorzien van 6 groepen en intelligente meter.
* Verwarming middels blokverwarming. Maandelijkse voorschotbijdrage: €76,79
* Warm tapwater met 100 literboiler (eigendom).
* Vrijwel volledig voorzien van dubbele beglazing in kunststof kozijnen.
* Actieve VvE: €194,00 per maand
* Opleverdatum in overleg

Kortom, deze woning is zeker de moeite waard om te bezichtigen!

Om een bezichtiging te plannen neemt u contact op met de makelaar. Tip: Door te bellen maakt u meer kans!

+ Lees de volledige omschrijving