Omschrijving

NIEUW TE KOOP!

2-kamer appartement met balkon op het westen en met berging. Door haar ligging op de vijfde verdieping kunt u genieten van een weids uitzicht. 

Tramhalte Kraayenstein (met lijn 2 naar het centrum van Den Haag) bevindt zich op minder dan 1 minuut lopen. Het winkelcentrum Kraayenstein met winkels voor de de dagelijkse benodigdheden en restaurants ligt om de hoek van de ingang naar de flat. Het balkon van 9 m2 is gelegen op het zonnige westen. Wees er snel bij, want dit type appartement is vanwege de hiervoor genoemde ‘plussen’ erg in trek.

TOP-5 redenen om deze woning te kopen:
1.) Zeer weids uitzicht.
2.) Bereikbaar met lift.
3.) Balkon op het zonnige westen (middag -en avondzon).
4.) Voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer uitermate dichtbij.
5.) Voldoende gratis parkeerplaatsen bij het appartementencomplex.

INDELING:
Entree op de begane grond: Met sleutel toegankelijke hal met bellentableau. De deur naar de hal zwaait automatisch open. U neemt de lift naar de Xde etage.

Entree appartement: Via de voordeur op de vijfde etage komt u in de hal met toegang tot de volgende ruimtes; woonkamer/keuken, master bedroom, badkamer, separaat toilet. In hal bevindt zich de meterkast die is voorzien van vijf groepen. De woonkamer van 25 m2 met keuken van 7 m2 biedt toegang tot het zonnige balkon van 9 m2 op het Zuidwesten. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine, gasfornuis en oven  met daarboven een afzuigkap en een koel/vriescombinatie. De master bedroom van 15 m2 heeft een brede raampartij en een deur naar het balkon. De badkamer is voorzien van een ligbad, badkamermeubel en opstelplaats voor een wasmachine.

Berging: Op de eerste etage van het appartementencomplex bevindt zich de berging van ca, 7m2, voorzien van licht en elektriciteit.

Voor een goede indruk van de maatvoering en de situering van deze ruimtes ten opzichte van elkaar, verwijzen we u graag naar de in deze presentatie getoonde 3D plattegrond.
 
BIJZONDERHEDEN:
* Actieve VvE: €133,90/mnd met voldoende reserves. In dit bedrag zit het tapwater inbegrepen. 
* Blokverwarming: Voorschot stookkosten: ca. €65,00
* Warm tapwater: douche -en kraanwater verwarmd met boiler.
* Elektra: schakelkast met 5 groepen.
* Gelegen op eigen grond (dus geen erfpacht en daardoor ook geen terugkerende canonkosten).
* Gewenste opleverdatum: nader overeen te komen, rond 1 juli 2020
* Voorzien van enkel glas.
* Energielabel: voorlopig energielabel B.

Kortom, deze appartement is zeker de moeite waard om te bezichtigingen. Maakt u hiervoor een afspraak met de makelaar. 

Vanwege het Covid-19 virus worden per bezichtigingsaanvraag slechts twee kijkers toegelaten. Per reservering wordt 20 minuten uitgetrokken, waarna een interval van 10 minuten voor de volgende afspraak. Er worden geen meerdere bezichtigingen gelijktijdig gehouden. Voor binnenkomst wordt u gevraagd uw handen te reinigen met alcoholhoudende handgel. Tevens wordt u gevraagd niets in de woning aan te raken. Indien u een afgesloten ruimte wenst te zien, zal de makelaar deze voor u openen. Bij ziekteverschijnselen verzoeken we u voortijdig af te melden en niet te verschijnen.

+ Lees de volledige omschrijving