Zelf uw woning verkopen

Wilt u zonder de hulp van een verkoopmakelaar uw woning verkopen? Dat kan zeker! Meesters Makelaars staat klaar voor iedereen die zijn huis wil verkopen en biedt daarom (ook wanneer u geen verkoopmakelaar wenst) diensten aan die voor u helpen bij een zelfstandige verkoop van uw woning in Den Haag of Bergen op Zoom

Fotograaf voor professionele woningpresentaties

Meesters Makelaars is een zeer ervaren fotograaf als het aankomt op het maken van aantrekkelijke foto’s voor de verkoop van woningen. Door de jaren heen hebben wij enorm veel huizen gefotografeerd en weten precies hoe wij uw woning een aantrekkelijke uitstraling kunnen geven, zodat het aantal aanvragen voor bezichtigingen toeneemt. 

Plattegrondenmaker voor professionele woningpresentaties

Ook voor het ontwerpen en maken van professionele woningplattegronden in 2D én 3D, waardoor u een nog beter beeld heeft van de indeling, bent u bij Meesters Makelaars aan het juiste adres. Een plattegrond maken kan lastig zijn, zeker wanneer u hier geen ervaring mee heeft. Naast het feit dat het juiste programma al wonderen doet, is het ook erg belangrijk dat u de juiste maten meet en de schaal van de plattegrond helemaal klopt. Wij hebben tal van plattegronden gemaakt en hebben binnen een mum van tijd een professionele en betrouwbare plattegrond ontworpen van uw huis. 

De kosten 

Wanneer u Meesters Makelaar voor één van bovenstaande diensten wil inschakelen bent u standaard €195,- per dienst kwijt, ongeacht de grootte van uw woning en het aantal foto’s of vierkante meters. Wanneer u beide diensten wilt afnemen, kunt u gebruik maken van het combinatietarief van €350,-. 

Onze andere diensten

Naast dat Meesters Makelaars losse diensten aanbiedt voor de ‘’doe-het-zelver’’, kunt u bij Meesters Makelaars ook terecht voor andere diensten. Meesters Makelaars staat u namelijk graag bij als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, verhuurmakelaar en taxateur

Neem contact op

Wilt u uw woning zelfstandig verkopen, maar heeft u wel behoefte aan enkele diensten van een specialist? Neem dan contact op met Meesters Makelaars en verzeker u van mooie foto’s en professionele plattegronden.