Taxatie Den Haag

Heeft u een taxatierapport nodig voor de aankoop van een nieuwe woning? Of een rapport met de waarde van uw huidige woning voor bijvoorbeeld een aanpassing van uw hypotheek of voor het verkrijgen van een overbruggingskrediet? Meesters Makelaars is een officieel erkend taxateur in Den Haag en aangesloten bij het landelijke register van taxateurs, het NRVT. De gedegen rapporten van Meesters Makelaars worden geleverd met het het NWWI-keurmerk, een noodzakelijke vereiste van banken om de inhoud van het rapport in overweging te nemen.

De voordelen van een taxatie van Meesters Makelaars

Met de taxatiewerkzaamheden van Meesters bent u verzekerd van een 100% betrouwbaar rapport, dat precies weergeeft wat uw woning (of uw potentiële nieuwe woning) waard is. Met NWWI-validatie. Dit keurmerk geeft aan dat het rapport werd opgesteld volgens de strikte regels, waaraan erkende taxateurs moeten voldoen. En dat tegen een schappelijke prijs. Betalen doet u pas achteraf. Wij leveren u het rapport zowel digitaal als in papieren versie aan.

Neem contact met ons op

Bel ons gemakkelijk via ons telefoonnummer of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!