Aankoopmakelaar Bergen op Zoom

Aankoopmakelaar in Bergen op Zoom gezocht? Zoek niet verder. Meesters Makelaars is dé onbetwiste specialist op het gebied van koopwoningen in Bergen op Zoom. Meesters Makelaars kent de huizenmarkt tot in de puntjes. Met ervaring sinds 2013 als aankoopmakelaar Bergen op Zoom en vele tevreden referenties kunnen wij zeggen dat u voor de aankoop van uw nieuwe woning in Bergen op Zoom bij ons aan het juiste adres bent. We ontzorgen u volledig in de aankoop van uw rijtjeshuis, vrijstaand huis, appartement, penthouse en meer. Door de jaren heen hebben wij alle soorten denkbare huizen voor onze klanten gekocht en altijd naar tevredenheid van onze klanten.

De voordelen van Meesters Makelaars als uw aankoopmakelaar in Bergen op Zoom

Met Meesters Makelaars als uw aankoopmakelaar bent u verzekerd van een fijne samenwerking met het hoogst haalbare resultaat. We kunnen de volledige aankoop voor u regelen en ook slechts enkele taken. Wat u wilt. Als aankoopmakelaar Bergen op Zoom kunnen we meegaan met bezichtigingen, zodat u zeker bent dat de juiste vragen worden gesteld en de antwoorden goed worden geïnterpreteerd. Ons zal niets ontgaan, en u dus ook niet. Ook kunnen we de volledige onderhandeling voor u doen, kunnen we u adviseren over de koopsom en kunnen we u bijstaan tijdens de eigendomsoverdracht bij de notaris. We vinden de relatie met de klant enorm belangrijk voor een succesvolle samenwerking en gaan daarom voor u door het vuur. Naast de aankoop van woningen in Bergen op Zoom kunnen wij u ook bijstaan als verkoopmakelaar, taxateur of verhuurmakelaar. Kortom: Meesters Makelaars is dé makelaar van Bergen op Zoom. 

Waarom een aankoopmakelaar in Bergen op Zoom?

Een aankoopmakelaar is er voor iedereen die een huis wil kopen. Voor alle denkbare situaties. Een aankoopmakelaar is bijvoorbeeld in te schakelen wanneer u de waarde van het huis wilt weten voordat u een bod doet in plaats van daarna. Dit kan erg belangrijk zijn wanneer u weinig eigen geld hebt en u niet meer kan lenen dan de taxatiewaarde van een woning. Een aankoopmakelaar in Bergen op Zoom zou in dat geval voor u kunnen onderhandelen en u kunnen helpen bij het opstellen van het contract. Het is daarom een investering die u in de meeste gevallen terugverdient. Deze investering wordt ook wel ‘’courtage’’ genoemd: het bedrag dat u de aankoopmakelaar betaalt . Daarnaast worden veel zorgen uit handen genomen, omdat de aankoopmakelaar als het ware namens u het huis koopt. Een aankoopmakelaar in Bergen op Zoom is daarom vooral aan te raden voor starters die nieuw zijn op de huizenmarkt, maar ook voor hen die al bekend zijn op de markt en de aankoop van hun huis liever willen uitbesteden aan een professional. 

Kundige makelaar. Dhr.Meesters kan zich goed verplaatsen in de klant en is oplossingsgericht.  

Referenties

In de loop der jaren heeft Meesters Makelaars vele tevreden referenties opgebouwd. Bekijk hieronder een aantal van onze tevreden referenties.

Aart F

We huurden Ramon Meesters in om ons te helpen bij het kopen van ons appartement vorig jaar. Ramon was altijd professioneel en toonde een grondig inzicht in de lokale vastgoedmarkt. Op de dag dat we het contract ondertekenden, zag Ramon een paar problemen in het huis dat we op het punt stonden te kopen. Hij stelde onmiddellijk een overeenkomst met de verkoper voor om deze te compenseren. Bij de notaris zorgde Ramon ervoor dat het probleem goed werd gedocumenteerd en erkend door alle partijen. Zonder Ramon zou het probleem onopgemerkt gebleven zijn en hadden we het zelf moeten oplossen. Daarom heb ik absoluut geen aarzeling om Ramon aan te bevel.

Marco van Straate

Ramon Meesters heeft mij geholpen bij het aankopen van een nieuwe woning. Aangezien dit mijn eerste koopwoning is, had ik nogal wat vragen, die Ramon allemaal duidelijk beantwoordde. Ik was ook erg tevreden over de snelheid waarmee hij emails beantwoordde en zijn betrokkenheid in het algemeen.

Annelies van den Ende

Kundige makelaar. Dhr.Meesters kan zich goed verplaatsen in de klant en is oplossingsgericht.   

Neem contact met ons op

Bel ons gemakkelijk via ons telefoonnummer of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!