Uw gids in Loosduinen

Loosduinen is één van de mooiste Stadsdelen van Den Haag om te wonen. Ik kan het weten, want ik woon hier zelf al 10 jaar naar grote tevredenheid, samen met mijn vrouw en kinderen. Bovendien ben ik er lid van De Commissie Loosduinen en voorzitter van Wijkberaad Houtwijk; ik kom dus op voor de belangen van de bewoners in het gebied dat bestaat uit de wijken Bohemen/Meer en Bos, Kijkduin/Ockenburg, Loosduinen (dorp), Kraayenstein, Houtwijk en Waldeck.


De scholen in de omgeving zijn van goede kwaliteit en het gebied herbergt ondermeer de "International School of The Hague" . Voor het doen van de boodschappen kan men kiezen uit vele nabijgelegen winkelcentra. Er is veel natuur in de vorm van wandelbossen, waterpartijen en speelvelden. En dankzij de goede verbindingen bent u met het openbaar vervoer heel snel op de andere plaatsen in Den Haag, zoals de treinstations en het Centrum.

Door mijn actieve betrokkenheid in de Commissie Loosduinen, heb ik me in de afgelopen jaren ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van aankoop en -verkoopbemiddeling. Omdat Loosduinen een uitgestrekt gebied is, is er een grote variëteit aan woningen en buurten. Ook vinden er continu wijzigingen plaats in de infrastructuur en bebouwingen. Ik kan er voor zorgen dat u een goed beeld krijgt van de directe omgeving rond uw droomwoning. 

Prijsmutaties van alle woningen in Loosduinen worden dagelijks bijgehouden: 

Daarnaast kan ik u precies vertellen op welke moment een woning in de afgelopen 5 jaar is verkocht en tegen welke prijs.Met deze informatie kan ik een goede inschatting maken van de algehele prijsontwikkeling in Loosduinen, wat in uw voordeel werkt bij mijn advisering;

- Wilt u uw woning in Loosduinen via mij verkopen, dan kan ik een realistisch te verwachten verkoopprijs voor u bepalen. Hierdoor kunnen we in de kortst mogelijke tijd een optimale opbrengst realiseren. 
- Wilt u een woning in Loosduinen aankopen (wat ik iedereen kan aanraden), óók dan kan ik u van advies voorzien. Ik kan u precies vertellen hoeveel de vraagprijs afwijkt ten opzichte van de te verwachten marktprijs. Dit vertaalt zich in een duidelijke aankoopstrategie en bijpassende onderhandelingsactiviteiten, die voor u tot een snel en goed resultaat moeten leiden.

Mocht u vragen hebben over de aan –en of verkoop van uw woning in Loosduinen, contacteer me dan voor het maken van een afspraak op: 06-280.240.77 

Met vriendelijke groet,


Ramon Meesters
directeur Meesters Makelaars 
Uw gids in Loosduinen