Ramon Meesters, uw gids in Loosduinen

"Loosduinen is één van de mooiste Stadsdelen van Den Haag om te wonen", zegt Ramon Meesters. Hij weet dat als geen ander want woont er zelf al zo'n 15 jaar naar grote tevredenheid, samen met mijn vrouw en kinderen. Bovendien is hij er lid van De Commissie Loosduinen en voorzitter van Vereniging Wijkberaad Houtwijk; hij komt dus op voor de belangen van de bewoners in het gebied dat bestaat uit de wijken Bohemen/Meer en Bos, Kijkduin/Ockenburg, Loosduinen (dorp), Kraayenstein, Houtwijk, Waldeck en het gebied in ontwikkeling Vroondaal en Madestein.

De scholen in de omgeving zijn van goede kwaliteit en het gebied herbergt ondermeer de "International School of The Hague". Voor het doen van de boodschappen kan men kiezen uit vele nabijgelegen winkelcentra. Er is veel natuur in de vorm van wandelbossen, waterpartijen en speelvelden. En dankzij de goede verbindingen bent u met het openbaar vervoer heel snel op de andere plaatsen in Den Haag, zoals de treinstations en het Centrum.

Door zijn actieve betrokkenheid in de Commissie Loosduinen, heeft Meesters zich ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van aankoop en -verkoopbemiddeling in het gebied Groot Loosduinen. Omdat Loosduinen een uitgestrekt gebied is, is er een grote variëteit aan woningen en buurten. Ook vinden er continu wijzigingen plaats in de infrastructuur en bebouwingen. Ramon Meesters zorgt er voor dat u een goed beeld krijgt van de directe omgeving rond uw droomwoning. 

Prijsmutaties van alle woningen in Loosduinen worden dagelijks bijgehouden: 

Daarnaast kan hij u precies vertellen op welke moment een woning in de afgelopen 5 jaar is verkocht en tegen welke prijs. Met deze informatie kan hij een goede inschatting maken van de algehele prijsontwikkeling in Loosduinen, wat in uw voordeel werkt bij zijn advisering;

- Wilt u uw woning in Loosduinen via Meesters Makelaars verkopen, dan biedt Meesters u een realistisch te verwachten verkoopprijs. Hierdoor kunt u in de kortst mogelijke tijd een optimale opbrengst realiseren. 
- Wilt u een woning in Loosduinen aankopen, óók dan kan Meesters u van advies voorzien. Hij kan u precies vertellen hoeveel de vraagprijs afwijkt ten opzichte van de te verwachten marktprijs. Dit vertaalt zich in een duidelijke aankoopstrategie en bijpassende onderhandelingsactiviteiten, die voor u tot een snel en goed resultaat moeten leiden.

Mocht u vragen hebben over de aan –en of verkoop van uw woning in Loosduinen, belt u dan rechtstreeks voor het maken van een afspraak naar Ramon Meesters: 06-280.240.77