Huis taxeren

Wilt u uw huis laten taxeren door een ervaren en betrouwbare taxateur? Meesters Makelaars is erkend taxateur in Den Haag. Ook aanpassen naar sinds 2010 heeft Meesters Makelaars honderden huizen getaxeerd en heeft dit geleid tot zeer tevreden referenties. Meesters Makelaars is ook vaste taxateur van gerenommeerde hypotheekadviseurs in Den Haag. Als u uw huis wilt taxeren, laat dit dan over aan de specialist. Laat dit over aan Meesters Makelaars. Door nauw betrokken te zijn bij zowel de markt als het bedrijfsleven zijn wij altijd als eerst op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de huizenmarkt en stellen wij een zeer betrouwbaar taxatierapport op. 

De voordelen van een taxatie van Meesters Makelaars

Indien u voor ons kiest als uw taxateur bent u verzekerd van een 100% betrouwbaar en gevalideerd rapport dat precies weergeeft wat uw woning (of uw potentiële nieuwe woning) waard is. Wij zijn flexibel naar uw wensen. Indien u op zoek bent naar een nieuwe woning kunnen wij u ook bijstaan als aankoopmakelaar. We helpen u dat met de aankoop van uw woning en bepalen ook gelijk de taxatiewaarde. U kunt uw taxatierapport snel terug verwachten, omdat Meesters Makelaars zeer snel is in het afronden en aanleveren van het gevalideerde taxatierapport. Hetzelfde geldt voor wanneer u uw huidige woning wilt verkopen. Dan kunnen we u bijstaan als verkoopmakelaar. Of voor de verhuur van uw woning, dan kunnen wij u bijstaan als verhuurmakelaar. Meesters Makelaars is inzetbaar voor taxaties in Den Haag. Kortom: Meesters Makelaars is dé makelaar van Den Haag en daarbuit

NWWI validatie 

Al onze taxaties zijn NWWI gevalideerd. Een NWWI validatie is voor huizenkopers en hun hypotheekadviseurs die een taxatie nodig hebben een essentiële voorwaarde om een opdracht te gunnen, omdat banken een NWWI gevalideerd rapport eisen voor het verstrekken van een hypotheek. 

Neem contact met ons op

Veranderen: Bel ons gemakkelijk op ons telefoonnummer of vul het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!