Verkocht: Machiel Vrijenhoeklaan 450-120, 2555 NW Den Haag

4f1a0241 4f1a0240 4f1a0311 4f1a0312 4f1a0245 4f1a0242 4f1a0244-3 4f1a0274 4f1a0255 4f1a0246 4f1a0247 4f1a0249 4f1a0251 4f1a0252 4f1a0270 4f1a0265 4f1a0254 4f1a0257 4f1a0259 4f1a0261 4f1a0264 4f1a0262 de locatie van het appartement nabij de strandopgang naar zee plattegrond van het recreatiepark voorzien van alle recreatieve gemakken  het zwembad van het recreatiepark speelmogelijkheden voor kids fietspad in de duinen naast het recreatiepark strandopgang naar zee het strand van Kijkduin familiebadplaats Kijkduin op loopafstand familiebadplaats Kijkduin op loopafstand familiebadplaats Kijkduin op loopafstand familiebadplaats Kijkduin op loopafstand 4f1a0323-2 4f1a0325-2 4f1a0326-2 4f1a0327-2 4f1a0328-2 4f1a0329-2 4f1a0330-2
Topper Verkocht
€ 298.000,- k.k.
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Recreatie object
Perceeloppervlakte 312 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 75 m²

Notitie

Algemeen

English below:
IN PRIJS VERLAAGD: In recreatiepark "Kijkduinpark" bevindt zich in de luwte van de duinenrij en binnen gehoorsafstand van de zachtjes ruisende Noordzeebranding, deze fraaie vrijstaande en recentelijk vernieuwde 3-kamer recreatievilla van het type “Stern” met een totale gebruiksoppervlakte van 107 m2 op een perceel grond van ca. 310 m2 met tuin op het zonnige Zuiden. Kijkduinpark is... Meer informatie

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00095
Vraagprijs € 298.000,- k.k.
Servicekosten € 122,27
Inrichting Ja
Inrichting Gemeubileerd
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 16 april 2018
Laatste wijziging Donderdag 12 juli 2018
Eigendomsrechten Appartementsrecht
Bouw
Type object Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1997
Dakbedekking Dakpannen
Type dak Lessenaarsdak
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 312 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 75 m²
Inhoud 365 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten 32 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 3 (waarvan 2 slaapkamers)
Locatie
Ligging Aan bosrand
Aan water
Aan park
Beschutte ligging
In bosrijke omgeving
Aan zee
Type Tuin rondom
Hoofdtuin Ja
Oriëntering Zuiden
Staat Normaal
CV ketel
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2010
Combiketel Ja
Eigendom Eigendom
Uitrusting
Warm water CV-ketel
Verwarmingssysteem Centrale verwarming
Open haard
Heeft een open haard Ja
Tuin aanwezig Ja
Kadastrale gegevens
Eigendom Erfpacht zonder opstalvergoeding

Omschrijving

English below:
IN PRIJS VERLAAGD: In recreatiepark "Kijkduinpark" bevindt zich in de luwte van de duinenrij en binnen gehoorsafstand van de zachtjes ruisende Noordzeebranding, deze fraaie vrijstaande en recentelijk vernieuwde 3-kamer recreatievilla van het type “Stern” met een totale gebruiksoppervlakte van 107 m2 op een perceel grond van ca. 310 m2 met tuin op het zonnige Zuiden. Kijkduinpark is erg in trek door haar gunstige ligging nabij badplaats Kijkduin en het centrum van het chique Den Haag. Op het park bevinden zich een zwembad, restaurant, een supermarkt en veel speelvoorzieningen.

Deze villa onderscheidt zich van de overige woningen op het terrein op basis van de volgende feiten:
* De villa ligt op hoger gelegen grond (nooit grondwateroverlast).
* De villa ligt nabij de natuurlijke duinenrij en strandopgang, iets afgelegen van de centrale voorzieningen als receptie en restaurant, waardoor u er meer rust ervaart.
* De villa werd de afgelopen twee jaar gerenoveerd.
* Het gaat hier om een recreatievilla, wat inhoudt dat de woning gedurende minimaal 140 dagen niet voor eigen gebruik mag worden bewoond. U mag de woning echter wel gewoon aan derden verhuren.

TOP 5 redenen om deze woning te kopen:
1.) Veel privacy.
2.) Een fabelachtig mooie natuurlijke omgeving aan de rand van de duinen.
3.) Badplaats Kijkduin met haar vele restaurants en strandpaviljoens is op loopafstand, evenals de bosrijke omgeving van Landgoed Ockenburgh.
4.) Met het openbaar vervoer bent u in een mum van tijd in het centrum van Den Haag, met een kwalitatief hoogwaardig aanbod van musea, fraaie bouwstijlen, chique winkels, heerlijke restaurants en terrasjes met zicht op het Binnenhof.
5.) Extra inkomsten mogelijk uit tijdelijke verhuur.

Indeling:

Toegang recreatieterrein: Via de hoofdingang met slagboom rijdt u het recreatieterrein op en parkeert u op het parkeerterrein. U vervolgt uw weg al lopend naar het perceel van villa 120.

Entree woning: U komt binnen in de hal met toilet en garderobe. Vanuit de hal heeft u toegang naar de zonnige woonkamer met open haard en met televisieaansluiting. De woonkamer bevat grote raampartijen, waardoor er veel zonlicht de kamer inkomt. De keuken is ruim genoeg voor een grote eettafel met 6 stoelen. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: koelkast, vaatwasser, 4 pits gasfornuis met afzuigkap en en combi-oven. De villa heeft 2 slaapkamers van respectievelijk 9,4 m2 en 8,6 m2. De slaapkamers zijn ieder ruim genoeg voor een tweepersoonsbed. De moderne badkamer bevat een inloop douche, wastafel, bidet, design radiator en spiegel.

Via naar buiten toe openslaande deuren komt u op het betegelde terras, die op zijn beurt overgaat in een brede zone van hagen en struiken. De gevel aan de terraszijde is voorzien van een nieuw elektrisch zonnescherm.

Berging 1: De woning heeft ook een separate toegang naar een gebouwgebonden bergruimte van 4,5 m2 met opstelplaats voor een wasmachine. Hier bevindt zich ook de c.v.-ketel en meterkast.

De vliering: Via de berging komt u middels een ladder op de vliering van 15 m2 (gemeten oppervlakte op 1,5 m hoogte).

Berging 2: Recentelijk werd er een extra (aangebouwde) berging gerealiseerd van ca 12 m2. Ideaal voor het plaatsen van fietsen en tuinmeubilair.

De gehele villa werd de afgelopen twee jaar vernieuwd: Zo is het dak voorzien van nieuwe dakpannen, werd er een berging toegevoegd en het terras iets vergroot, en werd er een nieuwe badkamer, toilet en keuken aangelegd. Ook werd de gevel aan de terraszijde voorzien van een elektrisch zonnescherm.

Voor een goede indruk van de maatvoering en de situering van deze ruimtes ten opzichte van elkaar, verwijzen we u graag naar de in deze presentatie getoonde 3d-plattegrond.

Deze villa wordt verkocht inclusief de aanwezige roerende zaken (meubels eethoek en zithoek, twee sets bedden en matrassen (waarvan één set ongebruikt), nieuwe gordijnen en vitrages, de hoogwaardige tuinmeubelen, ja zelfs inclusief twee nieuwe elektrische fietsen en de ziggo t.v./internet-installatie). Zo kunt u als nieuwe eigenaar meteen genieten van uw rust of van de vele recreatieve mogelijkheden die badplaats Kijkduin en Den Haag u te bieden heeft.

Bijzonderheden:
* De woning is volledig voorzien van dubbel glas.
* De woning wordt gemeubileerd opgeleverd.
* De c.v.-ketel (Remeha) is geïnstalleerd in 2010.
* Elektra: 6 groepen
* Internet met wifi-aansluiting aanwezig.
* De grond is erfpacht die eeuwigdurend is afgekocht. Er zijn dus geen jaarlijkse kosten verschuldigd.
* De villa maakt onderdeel uit van een VvE met als doel het verzekeren en het in goede stand houden van de woningen op het recreatieterrein. De jaarlijkse bijdrage is €1.467,24.
* De bijdrage aan de firma Roompot ten behoeve van het beheer en het onderhoud van het recreatieparkterrein en de technische infrastructuur bedraagt €2.000,00 per jaar incl. btw.

Opleverdatum in overleg.

Kortom, deze woning is zeker de moeite waard om te bezichtigen. Maakt u daarvoor een afspraak met de makelaar.
---------------------------------------
At recreational park "Kijkduinpark", in the lee of the dunes and within hearing distance of the gently rustling North Sea, you will find this beautiful detached and recently renovated 3-room recreation villa (type "Stern") with a total surface of 107 m2 on a plot of land of approximately 310 m2 with garden on the sunny South. Kijkduinpark is very popular because of its favorable location near seaside resort Kijkduin and the center of chic The Hague. In the park there is a swimming pool, restaurant, supermarket and many play facilities.

This villa differs from the other houses in the park because of the following:
* The villa is situated on higher ground (never groundwater in the garden).
* The villa is located near the natural dunes and beach entrance, slightly secluded from the central facilities such as reception and restaurant, giving you more peace of mind.
* The villa has been renovated in the past two years.
* This is a recreational villa, which means that the house can not be occupied for own use for at least 140 days.

TOP 5 reasons to buy this property:
1.) This villa offers a lot of privacy.
2.) It is located in a fabulously beautiful natural environment on the edge of the dunes.
3.) Kijkduin seaside resort with its many restaurants and beach pavilions is within walking distance, as is the wooded area of Landgoed Ockenburgh as well.
4.) By public transport you are in no time in the center of The Hague, with a high-quality offer of museums, beautiful architectural styles, chic shops, delicious restaurants and terraces with a view on the Binnenhof.
5.) The property is offered including furniture, electrical bicycles, etc.

Layout:

Access recreational area: Via the main entrance with barrier you enter the park. You continue your way to the plot of villa 120.

Entrance house: You enter the hall with toilet and wardrobe. From the hall you have access to the sunny living room with fireplace and television connection. The living room contains large windows, therefore you can benefit from a lot of sunlight that is entering the room. The kitchen is spacious enough for a large dining table with 6 chairs. The kitchen is equipped with the following appliances: refrigerator, dishwasher, 4 burner stove with hood and and combi-oven. The villa has 2 bedrooms of 9.4 m2 and 8.6 m2 respectively. The bedrooms are each spacious enough for a double bed. The modern bathroom has a walk-in shower, washbasin, bidet, design radiator and mirror.

Through outward opening doors you reach the tiled terrace, which in turn turns into a wide zone of hedges and shrubs. The facade on the terrace side is equipped with a new electric awning.

Storage 1: The house also has a storage space of 4.5 m2 with space for a washing machine. Here is also the boiler and electricity meter.

The attic: Via the storage room you reach the attic of 15 m2 by means of a ladder (measured area at a height of 1.5 m).

Storage 2: Recently, an additional storage of about 12 m2 was realized, which is ideal for placing bicycles and garden furniture.

The entire villa has been renewed over the past two years: The roof has been fitted with new roof tiles, a storage room has been added and the terrace has been slightly enlarged, and a new bathroom, toilet and kitchen were installed. The facade on the terrace side was also equipped with an electric awning.

For a good impression of the dimensions and the location of these spaces in relation to each other, we refer you to the 3D-map shown in this presentation.

This villa is sold including the movable goods (furniture, dining area, two sets of beds and mattresses (one set unused), new curtains, the high quality garden furniture, yes even including two new electric bikes and the ziggo tv / internet- installation). As a new owner you can immediately enjoy your rest or the many recreational opportunities that Kijkduin and The Hague have to offer.

Particularities:
* The house is fully equipped with double glazing.
* The property will be delivered fully furnished.
* The c.v. boiler (Remeha) is installed in 2010.
* Electricity: 6 groups
* Internet with wifi connection available.
* The land is leasehold that has been bought for eternity. There are therefore no annual costs.
* The villa is part of an Association of Owners with the aim of ensuring that the villas stay in good condition. The annual contribution is € 1.467,24.
* The contribution to the Roompot firm for the management and maintenance of the recreational park area and the technical infrastructure is € 2.000,00 per year incl. VAT.

Delivery date to be agreed upon. In short, this property is definitely worth a visit. If you are interested then do not hesitate making an appointment with the broker.

Recent bekeken