• Telefoon: +31 (0)70 211 4926

Meesters Makelaars

New Ribbon

 • Ramon Meesters

 • Woning-aanbod

 • NWWI-taxaties

 • Advies en 2nd Opinion

 • Service voor expats

Meesters Makelaars staat voor gedegenheid, betrouwbaarheid en 'win-win'. Met net dat beetje extra service die wij u gewoon gunnen, omdat dit onze reputatie ten goede komt.

Wilt u een woning verkopen, dan bent u bij Meesters Makelaars verzekerd van de beste presentatie van uw woning in 3 talen (NED-ENG-SPAANS), 360-graden foto's en 3D-plattegronden, en dat alles voor een schappelijke en overzichtelijke prijs.

Ook voor de aankoop van een woning zijn wij uw ideale partner. Onze dienstverlening is gebaseerd enerzijds op een laag vast bedrag voor ondermeer onderzoek en begeleiding gedurende het gehele aankooptraject en anderzijds een variabel bedrag in de vorm van een percentage van de door ons gerealiseerde besparing (=verschil vraagprijs en koopsom). En zolang u niets koopt, betaalt u ons niets. Hier is dus sprake van 'no-cure-no-pay'. 

 

Wij zijn trots op onze kwaliteit, maar vinden onze klanten dat ook? Ons grote aantal positieve referenties spreekt boekdelen. Klikt u hiervoor op de tab 'referenties'. 

 

Heeft u vragen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op, wij willen u graag onze toegevoegde waarde aanbieden.

-Ramon Meesters RMT (directeur)

Ramon Meesters, eigenaar van Meesters Makelaars, is ingeschreven als taxateur bij het NRVT. Het NRVT is het nieuwe centrale register van vastgoedtaxateurs. Het NRVT registreert taxateurs op persoonlijke titel. Als centraal register houdt het NRVT toezicht op de naleving van de gedrags- en beroepsregels, reglementen en permanente educatie en garandeert het daarmee de kwaliteit en reputatie van de geregistreerde taxateurs.

 

Als ingeschreven taxateur bij het NRVT draagt Ramon Meesters daarmee nu ook de titel ‘Register-Taxateur’ (RT) en toont hiermee aan dat hij beschikt over actuele vakkennis en een professional is, die staat voor kwaliteit, integriteit en deskundigheid. Kortom, als Register-Taxateur onderscheidt hij zich en draagt hij actief bij aan het behouden en bevorderen van het vertrouwen in de beroepsgroep. Dankzij de registratie bij het NRVT kan Meesters u ook NWWI-gevalideerde taxatierapporten aanleveren. 

 

Wil u uw woning laten taxeren en bevindt uw woning zich in Den Haag? Neemt u dan contact op met Ramon Meesters van Meesters Makelaars. 

Regelmatig wordt Meesters Makelaars als externe adviseur gevraagd om advies tijdens een al lopende aankoop- of verkoopprocedure. De redenen van dergelijke verzoeken om advies zijn divers; het kan bijvoorbeeld zijn dat men tegen juridische obstakels aanloopt of dat men graag de kwaliteit van het onderhandelingsresultaat  van een overeenkomst wil checken, voordat men overgaat tot het daadwerkelijk plaatsen van de eigen handtekening.

 

Ook zijn er verzoeken om een oordeel over een correcte uitvoering van de levering (bijvoorbeeld wanneer verborgen gebreken na levering tevoorschijn komen). Het advies van Meesters vindt plaats op door de klant aangedragen feiten en zal zich richten op het object van onderhandeling. Mocht u behoefte hebben aan advies, dan kan Meesters ook u bijstaan tegen een schappelijk uurtarief.

 

Wanneer u overweegt een woning aan te kopen of te verkopen en u heeft zich nog niet vastgelegd bij een makelaar, dan bent u waarschijnlijk beter af met het inhuren van de volledige dienstverlening van Meesters Makelaars; daarmee vermijdt u eventuele ad hoc situaties en bespaart u kosten. Immers Meesters Makelaars heeft dan de volledige controle over het proces, van begin tot eind. 

 

Maar, indien u al gevorderd bent in het aankoop- of verkoopproces en u heeft een prangende vraag, weet dan dat Meesters ook ú van dienst wil zijn.

Den Haag is de thuishaven van multinationale ondernemingen en organisaties als Shell, KPN, OPCW, ICC, Het Internationaal Gerechtshof, en nog vele anderen. Werkgevers vragen hun succesvolste werknemers uit alle windstreken om zich hier te komen vestigen. De betreffende werknemer staat dan voor één van de belangrijkste keuzes in zijn leven: Want zal hij naast zijn werk een goed sociaal leven krijgen? En hoe zullen zijn partner en kinderen zich aanpassen aan de nieuwe omgeving?

Voor de werkgever is het uitermate belangrijk dat zijn werknemer en meereizende familie goed worden opgevangen, want dit komt de productiviteit op korte en langere termijn positief ten goede.

Meesters Makelaars is gespecialiseerd in alle aspecten, die een introductie van een werknemer in een nieuwe omgeving met zich meebrengt. Samen met de werkgever en werknemer wordt een plan van aanpak opgesteld, met als resultaat dat de werknemer niet alleen de beschikking krijgt over een woning, maar dat hij er zich ook thuis zal voelen.

Kort samengevat komt het dus bij Meesters Makelaars op het volgende neer:  "Our objective is not to find you a house, but to make you feel at home..."

 

     

Adresgegevens

 • Adres:
  Laan van Vredestein 105
  2552 DV Den Haag
 • Tel: +31 (0)70 211 4926

Neem contact op

 • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LinkedInfacebookyoutube Twitter