Service voor expats

Den Haag is de thuishaven van multinationale ondernemingen en organisaties als Shell, KPN, OPCW, ICC, Het Internationaal Gerechtshof, en nog vele anderen. Werkgevers vragen hun succesvolste werknemers uit alle windstreken om zich hier te komen vestigen. De betreffende werknemer staat dan voor één van de belangrijkste keuzes in zijn leven: Want zal hij naast zijn werk een goed sociaal leven krijgen? En hoe zullen zijn partner en kinderen zich aanpassen aan de nieuwe omgeving? 

Voor de werkgever is het uitermate belangrijk dat zijn werknemer en meereizende familie goed worden opgevangen, want dit komt de productiviteit op korte en langere termijn positief ten goede.

Meesters Makelaars is gespecialiseerd in alle aspecten, die een introductie van een werknemer in een nieuwe omgeving met zich meebrengt. Samen met de werkgever en werknemer wordt een plan van aanpak opgesteld, met als resultaat dat de werknemer niet alleen de beschikking krijgt over een woning, maar dat hij er zich ook thuis zal voelen.

Kort samengevat komt het dus bij Meesters Makelaars op het volgende neer:  "Our objective is not to find you a house, but to make you feel at home..."