Advies en 2nd Opinion

Regelmatig wordt Meesters Makelaars als externe adviseur gevraagd om advies tijdens een al lopende aankoop- of verkoopprocedure. De redenen van dergelijke verzoeken om advies zijn divers; het kan bijvoorbeeld zijn dat men tegen juridische obstakels aanloopt of dat men graag de kwaliteit van het onderhandelingsresultaat  van een overeenkomst wil checken, voordat men overgaat tot het daadwerkelijk plaatsen van de eigen handtekening.

Ook zijn er verzoeken om een oordeel over een correcte uitvoering van de levering (bijvoorbeeld wanneer verborgen gebreken na levering tevoorschijn komen). Het advies van Meesters vindt plaats op door de klant aangedragen feiten en zal zich richten op het object van onderhandeling. Mocht u behoefte hebben aan advies, dan kan Meesters ook u bijstaan tegen een schappelijk uurtarief.

Wanneer u overweegt een woning aan te kopen of te verkopen en u heeft zich nog niet vastgelegd bij een makelaar, dan bent u waarschijnlijk beter af met het inhuren van de volledige dienstverlening van Meesters Makelaars; daarmee vermijdt u eventuele ad hoc situaties en bespaart u kosten. Immers Meesters Makelaars heeft dan de volledige controle over het proces, van begin tot eind. 

Maar, indien u al gevorderd bent in het aankoop- of verkoopproces en u heeft een prangende vraag, weet dan dat Meesters ook ú van dienst wil zijn.