Ik wil mijn woning verhuren aan expats.

In Den Haag zien we een sterke stijging in het aantal expats dat een woning zoekt. Heeft u een woning over? Dan is verhuren voor extra rendement wellicht iets voor u!

Nu de zomervakantie nadert, wordt Meesters Makelaars weer volop benaderd door expats, die een nette woning zoeken in onze mooie 'Stad van Vrede en Recht'. Helaas ondervinden we schaarste in het aanbod van woningen... Heeft u als particulier een eigen woning, zonder hypotheek,  die ligt tussen het Centrum van Den Haag en Kijkduin, of tussen het Centrum van Den Haag tot aan Scheveningen én staat u open voor verhuur? Laat het ons weten! Wie weet bent ú misschien wel de gelukkige verhuurder van een woning aan goed betalende expats...

Meesters Makelaars is een full-service makelaar. De service gaat dus door tot ná het tekenen van de huurovereenkomst. Wanneer u er tegen op ziet om zélf de relatie met uw huurder te onderhouden, dan neemt Meesters Makelaars u dit werk uit handen.

Wat doet de markt en waarom? En wat doet u?

Marktprijzen van woningen worden bepaald door vraag en aanbod. Overheidsmaatregelen en rentestanden hebben grote invloed hierop, met als resultaat dat prijzen stijgen of juist dalen. Het is aan u om te bepalen wat u met deze informatie doet. Meesters adviseert u graag.

Recent bekeken